back to top
szerda, július 24, 2024

Ideges csapattársak a fontanai NASCAR-futam legpikánsabb rádiózásaiban

Dátum:

Megosztás:

Csapattársát, Chase Elliottot is le kellett, hogy gyűrje Kyle Larson a fontanai NASCAR-futam győzelme felé vezető úton. Ez is hallható a legjobb rádiózások gyűjtésében.

- Reklám -

Hiába kezdett jól Tyler Reddick a fontanai Auto Club Speedwayen, később több problémával is szembesülnie kellett. Ezek közül a legijesztőbb valószínűleg az volt, amikor egyszer csak elkezdett zsibbadni a lába. Ez ilyen tempónál nem éppen a legmegnyugtatóbb történés… Reddick erről is beszélt csapatával a rádión keresztül.

- Reklám -

Kyle Busch autója az egész verseny során nem igazán akart engedelmeskedni, ő leginkább erről beszélt addig, ameddig volt értelme.

Amikor Brad Keselowski megforgásakor épp csak elkerülte őt Denny Hamlin, a versenyző nem titkolta, mennyi minden átfutott az agyán. A crew chief meg is kérdezte tőle: „Kérsz egy pelenkát, vagy valami ilyesmit?

- Reklám -

A verseny első két szakaszát, zsibbadó láb ide vagy oda, Tyler Reddick vitte, miután szpotterével szépen kezeltek minden oda kerülő ellenfelet. Erik Jones sem tudott vele mit kezdeni, pedig csapatával mindent megtettek ezért, ez jól kihallatszott a rádióbeszélgetésekből.

Reddick versenye végül egy defektig tartott, még ha nem is konkrétan amiatt esett ki, hanem mert eltalálta őt William Byron. Reddick tárgyilagosan közölte a történteket, Byron pedig elnézést kért csapatától a hibáért.

A fontanai futam többeknek okozott nehézséget. Keselowski például másodszor is bajba került, amikor Bubba Wallace kifogatta őt. „Szóljatok a hatosnak, hogy sajnálom. Elment az autó orra…” – kommentálta Wallace.

A verseny végén a csattanót, a szó legszorosabb értelmében, Kyle Larson szolgáltatta, amikor összeakadt Chase Elliottal. A kárvallott az étert nem tűrő, kisípolt kifejezésekkel illette a történteket, míg Larson alig győzött elnézést kérni. „Basszus, annyira sajnálom, nem is láttam őt!

A fontanai futam a rádióbeszélgetéseken keresztül: