vasárnap, április 21, 2024

Howie DiSavino III is csatlakozik az Alpha Prime-hoz

Dátum:

Megosztás:

Újabb versenyzővel gazdagodott az Alpha Prime. Hetedik versenyzőjükként Howie DiSavino III csatlakozik a csapathoz.

- Reklám -

A NASCAR Xfinity sorozat egyik régi-új tagja, az Alpha Prime Racing nem aprózza el a dolgokat. Mint arról nemrég beszámoltunk, az egykor Martins Motorsportsként ismert csapat Kaz Grallát is leigazolta 4 versenyre, mellyel 6-ra nőtt versenyzőik száma. Craig Martins, Tommy Joe Martins és Caesar Bacarella azonban nem elégedett meg ennyivel, és egy újoncot is a csapatukhoz csábítottak.

- Reklám -

A 2001-es születésű Howie DiSavino III neve az ARCA és a Truck sorozat követői számára lehet ismerős. A virginiai az előző években ugyanis ezen sorozatokban tűnt fel, bár teljes szezont eddig még nem sikerült összeraknia. A pickupok közt 2021-ben 5 versenyen indult, melyek közül legjobbját Poconóban érte el, amikoris a 22. helyen ért célba.

Az látva azonban, hogy mindössze 5 éve kezdte autóversenyzői pályafutását, nehéz megjósolni, milyen jövő állhat előtte. Az azonban egészen biztos, hogy a Alpha Prime révén óriási lehetőséghez jut. Ennek megfelelően a fiatal amerikai boldogan nyilatkozott a bejelentést követően.

- Reklám -
„Nagyon izgatott vagyok, hogy az Alpha Prime Racinggel versenyezhetek” – mondta DiSavino. „Azt hiszem, nagyszerű szezont fogunk együtt tölteni. Egy óriási álmom vált valóra azzal, hogy a NASCAR Xfinity sorozatban versenyezhetek. Óriási köszönet Tommy Joe-nak, aki megadta a lehetőséget, hogy ezt az álmomat valóra váltsam. Nem tudok elég hálás lenni az Alpha Prime-nak ezért a lehetőségért.”

A tervek szerint 6 versenyen kaphat lehetőséget DiSavino, melyek közül az első bevetésre március 12-én, Phoenixben kerül sor.

„Az Alpha Prime sikerének egyik kulcsa a fiatal versenyzők fejlesztése lesz.” – mondta a csapat társtulajdonosa, Tommy Joe Martins. „Hálás vagyok, hogy Howie családja, szponzorai, valamint menedzsere, Austin Theriault hisznek abban, amit csinálunk, és megadják nekünk a közös munka lehetőségét. Mi pedig cserébe szeretnénk megadni neki a lehetőséget a fejlődésre, és a sikerre.”

DiSavino a 45-ösben kap majd lehetőséget, melyen így jelen állás szerint öten fognak osztozni a szezon során.