kedd, április 23, 2024

A Ford bízik Hailie Deegan tehetségében

Dátum:

Megosztás:

A Ford motorsportprogramjának vezetője „sokat vár” Hailie Deegan idei szezonjától, és lehetősége van arra, hogy 2023-ban az Xfinity Series-be kerüljön.

- Reklám -

Mark Rushbrook, a Ford Performance Motorsport globális igazgatója hétfőn nyilatkozott a 20 éves Deeganről, aki második évét kezdi a Truck Seriesben a David Gilliland Racinggel.

- Reklám -

Ha Deegan jövőre teljes munkaidős versenyzővé válik az Xfinity Series-ben, ő lenne az első nő, aki ilyen szerződést kap Danica Patrick 2012-es indulása óta.

Deegan a Fox Sportsnak adott interjújában elmondta, hogy a rosszul sikerült 2021-es szezonja után készen áll a jobb szereplésre, és az esetleges versenyekre az Xfinity Seriesben.

- Reklám -

Bár Hailie Deegan eredményei valóban hagytak kívánnivalót maguk után, Rushbrook szerint a Ford illetékesei tavaly előrelépést láttak Deeganben.

Azt láttuk, hogy amikor másodszorra visszamentünk a pályákra, sokkal jobban teljesített, így azt hiszem, idén sokkal kényelmesebben fogja érezni magát az autóban” – mondta Rushbroo az NBC Sportsnak.

A Truck szezon február 18-án kezdődik Daytonában.