péntek, szeptember 22, 2023

Geoff Bodine óriási balesete után mindenki azt hitte, meghalt – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Geoff Bodine a NASCAR Truck Series történetének egyik legnagyobb balesetét szenvedte el 2000-ben, Daytonában.

- Advertisement -

Mindenki, aki élőben látta az esetet – beleértve az édesanyját is – azt feltételezte, hogy Geoff Bodine belehalt a balesetbe.

- Advertisement -

A Dale Jr. Download nevű podcastban Bodine úgy jellemezte az incidenst, mint ami teljesen kiütötte őt. Felidézte, hogy amikor az egészségügyi szakemberek kiszedték az autóból, akkor nem lélegzett.

Ahogy gurítottak a mentőautóhoz, a kis oxigénmaszk lecsúszott az arcomról” – mondta Bodine.

- Advertisement -

Na, még mindig nem nyitottam ki a szemem, és nem is beszéltem, és éreztem, hogy lecsúszott az arcomról. Hogy érezheted, hogy az a kis izé lecsúszik az arcodról, amikor épp túl vagy egy 180 mérföld/órás ütközésen?

Felnyúltam, hogy feltegyem, és a tévékamera rám szegeződött. És anyukám otthon volt és nézte. Sírt, azt hitte, hogy meghaltam. Mindenki azt hitte, hogy akkor már halott vagyok.

Geff Bodine azt is elárulta, milyen látomása volt elhunyt édesapjáról a baleset során.

A baleset alatt, amikor nem voltam eszméletemnél, akkor látomásom volt, és megjelent előttem édesapám, aki nagyon beteg volt amikor meghalt. A látomásomban viszont nagyon jól nézett ki” – emlékezett vissza.

Ránéztem, és azt mondtam neki: ‘Apa, jövök hozzád’. Azt mondta: ‘Nem, még nincs itt az ideje. Még van mit tenned’.

„És én még mindig élek” – mondta Bodine.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.