szombat, június 3, 2023

Chastain rendesen kitette a könyökét a győzelem érdekében – VIDEÓ

Date:

Share:

Elképesztő befutót hozott a NASCAR austini versenye, ahol Ross Chastain, AJ Allmendinger és Alex Bowman küzdött a győzelemért.

- Advertisement -

Micsoda befutó!

- Advertisement -

Ross Chastain, AJ Allmendinger és Alex Bowman epikus párharcában, a vasárnapi EchoPark Nagydíj hosszabbításában a Circuit of the Americas pályán a Trackhouse Racing versenyzője győzött, és megszerezte pályafutása első NASCAR Cup Series győzelmét.

Az utolsó körben fej-fej mellett haladt a hármas, előbb Allmendinger lökte meg Chastaint, majd megérkezett Bowman és átvette a vezetést.

Chastain azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és a következő kanyarban ő is meglökte Allmendingert, aminek következtében a Kaulig Racing versenyzője Bowmannek ütközött.

A 16-os autó a kavicságyban kötött ki, és végül nem ért célba, míg Bowman a sérült autóval bekocogott a 3. helyre.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.