kedd, április 23, 2024

Alig várja visszatérését a NASCAR épített pályás legendája

Dátum:

Megosztás:

1999 és 2017 között Boris Said 54 NASCAR Cup Series versenyen indult. Said pályafutása során mindig is épített pályás specialistának számított.

- Reklám -

Said lemaradása nem lesz nagy a mezőnyhöz képest, hiszen mindenki most először fog indulni épített pályán az új Next Gen autóval.

- Reklám -

Ez egy üres papírlap, és úgy tűnik, legalábbis az eddigi futamokat nézve, hogy nagyon szoros a mezőny” – mondja Boris Said.

Olyan csapatok futnak elöl, mint a Trackhouse Racing, akikről korábban nem is hallottál, és a Richard Petty Motorsports is az élmezőny közelében fut, szóval elég jó, hogy egy kicsit összehúzta a mezőnyt.

- Reklám -

Bár az autót nem ismeri az 59 éves versenyző, a COTA-n már versenyzett, például néhány évvel ezelőtt nagy előnnyel nyerte a Trans-Am itt tartott fordulóját.

Már futottam ott Trans Am versenyeket és sportkocsis versenyeket is, szóval sokat vezettem ott. Úgy érzem, ismerem a pályát.

Nagyon boldog leszek, hogy ott lehetek, és jó lesz vezetni. Nincsenek elvárásaim. Úgy értem, ez egy olyan csapat, amely sosem volt igazán az élmezőnyben, szóval azt hiszem, ha jó helyezést érünk el az számukra plusz vagy bónusz lesz.

Boris Said a Motorsports Business Management 66-os rajtszámú Ford Mustangjával fog indulni a hétvégi versenyen. A veterán számára nem lesz új ez a helyzet, hiszen karrierje során végig esélytelennek tűnő csapatokkal indult.

Azt hiszem, az emberek mindig szeretnek az esélyteleneknek szurkolni. Ilyen a sport. Azt hiszem, én vagyok a legjobb esélytelen versenyző.

Tudod, volt néhány jó futamom, egyszer nyertem a Trucksban, egyszer pedig az Xfinityben. A Cup Series-ben soha nem jött össze, de sokszor közel voltunk hozzá. El sem hiszem, hogy 59 évesen újra megpróbálkozhatok vele, és nagyon várom már!