back to top
szerda, május 29, 2024

„EZT NEM HISZEM EL…” – Kyle Busch mérgelődése Atlantában – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR jóvoltából ezen a héten is meghallgathatjuk a NASCAR Cup Series atlantai versenyén elhangzott rádiózásokat.

- Reklám -

Korábban már megírtuk, hogy balesetekkel tarkított versenyt futott a NASCAR Cup Series Atlantában, azonban amit eddig csak kívülről láttunk, most meghallgathatjuk a versenyzők szemszögéből is.

- Reklám -

Érdekes látni, hogy bár a versenyt William Byron dominálta, Denny Hamlin biztos volt benne, hogy autója szintekkel jobb itt Atlantában, mint bárki másé a mezőnyben.

Hamlin sokáig ott volt az élmezőnyben, azonban ő is belekeveredett a Reddick féle ütközésbe, majd Larsonnal is ütközött és végül 29. lett.

- Reklám -

Kyle Busch csak ennyit mondott Austin Dillonnal való ütközése után: „Ezt nem hiszem el b******g. Biztos, hogy visszaérek a pitbe, és minden el lesz törve az autón.

Dillon cserébe megkérdezte csapatától: „Most direkt törtek össze minket?” A válasz meg is érkezett a csapattól: „Én úgy láttam, hogy ez történt, igen.

Cindric és Stenhouse balesetét is érdemes megemlíteni, amely után Austin Cindric nehezen tudott válaszolni csapatának a rádión.

Daniel Suarez és csapata arról társalgott, hogy mennyivel jobb a mezőny elejében autókázni, mint hátul az utolsó helyeken.

Természetesen az utolsó körök feszültsége, Bubba Wallace nagy balesete, és annak utózöngéi is benne vannak a legújabb részben.

Ezen kívül William Byron kitörő öröme is hallható győzelme utána a NASCAR RACE HUB’S Radioactive atlantai kiadásában.