vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCAR"EZT NEM HISZEM EL..." - Kyle Busch mérgelődése Atlantában - VIDEÓ

“EZT NEM HISZEM EL…” – Kyle Busch mérgelődése Atlantában – VIDEÓ

- Hirdetés -

A NASCAR jóvoltából ezen a héten is meghallgathatjuk a NASCAR Cup Series atlantai versenyén elhangzott rádiózásokat.

Korábban már megírtuk, hogy balesetekkel tarkított versenyt futott a NASCAR Cup Series Atlantában, azonban amit eddig csak kívülről láttunk, most meghallgathatjuk a versenyzők szemszögéből is.

- Hirdetés -

Érdekes látni, hogy bár a versenyt William Byron dominálta, Denny Hamlin biztos volt benne, hogy autója szintekkel jobb itt Atlantában, mint bárki másé a mezőnyben.

Hamlin sokáig ott volt az élmezőnyben, azonban ő is belekeveredett a Reddick féle ütközésbe, majd Larsonnal is ütközött és végül 29. lett.

- Hirdetés -

Kyle Busch csak ennyit mondott Austin Dillonnal való ütközése után: “Ezt nem hiszem el b******g. Biztos, hogy visszaérek a pitbe, és minden el lesz törve az autón.

Dillon cserébe megkérdezte csapatától: “Most direkt törtek össze minket?” A válasz meg is érkezett a csapattól: “Én úgy láttam, hogy ez történt, igen.

Cindric és Stenhouse balesetét is érdemes megemlíteni, amely után Austin Cindric nehezen tudott válaszolni csapatának a rádión.

Daniel Suarez és csapata arról társalgott, hogy mennyivel jobb a mezőny elejében autókázni, mint hátul az utolsó helyeken.

Természetesen az utolsó körök feszültsége, Bubba Wallace nagy balesete, és annak utózöngéi is benne vannak a legújabb részben.

Ezen kívül William Byron kitörő öröme is hallható győzelme utána a NASCAR RACE HUB’S Radioactive atlantai kiadásában.

 

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss