back to top
péntek, június 21, 2024

Brutális balesetek az atlantai NASCAR-on, összegyűjtöttük őket – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Cikkünkben nem fog sok szó esni a hétvégi, atlantai verseny történéseiről, helyette inkább beszéljenek a videók.

- Reklám -

Korábban már megírtuk, hogy William Byron győzelmével zárult a NASCAR Cup Series Atlanta Motor Speedway-en rendezett versenye.

- Reklám -

Az átalakított pályán az elvárásoknál talán még durvább versenyzés folyt, hasonlóan Daytonához és Talladegához.

A mezőny háromnegyede belekeveredett valamilyen balesetbe, a második helyezett Ross Chastain például sérült autóval botorkált be a célba.

- Reklám -

Jól mutatja a verseny jellegét, hogy a 325 körös versenyen 11 sárga zászlós szakasz volt, és 65 kört mentek összesen lassan, a pace car mögött a versenyzők.

Ross Chastain balesetekor az első helyen ment, és mint már írtuk ezek után sikerült behoznia autóját a második helyre.

Kyle Busch nagyon mérgesen nyilatkozott a verseny után, elmondása szerint ez a versenyzési típus inkább „szórakoztatás, mint sport”.

Ahogy a fenti videóban látható Tyler Reddick sem úszta meg Atlantát, ráadásul ő magával húzta a fél mezőnyt.

Az utolsó körben még az is összetörte, akinek még nem volt baja. Bubba Wallace g-erő mérője biztos kiakadt, olyan csúnyán nekicsapódott a falnak.

Őrületes volt, az biztos” – mondta Chase Elliott atlantai hatodik helyezése után. „Remélhetőleg jó volt nézni, mert az autómból úgy éreztem, hogy elég vad volt.

Ez egy átlagos superspeedway” – panaszkodott a 9. helyezett Joey Logano. „Egyszerűen csak folyton balesetet szenvedünk. Mire számítottunk? Ugyanaz történik mindig…