back to top
hétfő, május 20, 2024

Bubba Wallace csodával határos módon úszta meg balesetét – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Az Atlanta Motor Speedway átalakított versenypályája szórakoztató versenyt hozott, persze erről Bubba Wallace-nak nem ez a véleménye.

- Reklám -

A verseny tele volt sárga zászlókkal, előzésekkel, és persze balesetekkel. Talán az egyik ütközés sem volt rosszabb, mint az, amelyik a vége felé történt Bubba Wallace-al, mely elmondása szerint pályafutásának legnagyobb esése volt.

- Reklám -

A 23XI Racing versenyzője a győzelemre esélyes helyről másodpercek alatt a falba került, ami rosszabb volt számára, mint amilyennek látszott.

Wallace spottere, Freddie Kraft nemrég elárulta, milyen súlyos volt a helyzet, és a pálya azon részét, ahol az eset történt, „valószínűleg a lehető legrosszabb helynek” nevezte, ahol az ember ilyen incidensbe keveredhet.

- Reklám -

Olyan kemény volt, ahogy Bubba még soha nem csapódott a falnak” – mondta Kraft. „Az emberek Poconóról beszélnek, de tegnap annyira hirtelen állt bele a falba az autó, hogy tudtam, hogy egy ideig nem fog szóhoz jutni.

Nem tudott beszélni, nem tudom, egy percig, másfél percig kb. Hallottam, ahogy próbált levegőt venni.

A futam utáni interjújában Bubba Wallace elmondta, mi a véleménye a balesetről, és a pályáról.

Egyszerűen csak azt vettem észre, hogy beleépültem a falba. Biztos, hogy fájni fog mindenem holnap” – mondta Wallace, majd ezután azt kérdezték tőle, megszerette-e az Atlanta pályát: „Nem, mert nem én nyertem” – válaszolta.

Összességében ez egy újabb felejthető hétvége volt Bubba Wallace számára, aki valahogy nem tud jó versenyt összerakni az idei szezonban annak ellenére, hogy mindig a jó helyek közelében van.

Spottere azt is hozzátette, hogy a végeredmény „nyilvánvalóan sz*r”, és hogy „szuper frusztráló” olyan pozícióban lenni, hogy futamokat nyerhetsz, és a végén egyszerűen nem sikerül.