kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARBubba Wallace csodával határos módon úszta meg balesetét - VIDEÓ

Bubba Wallace csodával határos módon úszta meg balesetét – VIDEÓ

- Hirdetés -

Az Atlanta Motor Speedway átalakított versenypályája szórakoztató versenyt hozott, persze erről Bubba Wallace-nak nem ez a véleménye.

A verseny tele volt sárga zászlókkal, előzésekkel, és persze balesetekkel. Talán az egyik ütközés sem volt rosszabb, mint az, amelyik a vége felé történt Bubba Wallace-al, mely elmondása szerint pályafutásának legnagyobb esése volt.

- Hirdetés -

A 23XI Racing versenyzője a győzelemre esélyes helyről másodpercek alatt a falba került, ami rosszabb volt számára, mint amilyennek látszott.

Wallace spottere, Freddie Kraft nemrég elárulta, milyen súlyos volt a helyzet, és a pálya azon részét, ahol az eset történt, “valószínűleg a lehető legrosszabb helynek” nevezte, ahol az ember ilyen incidensbe keveredhet.

- Hirdetés -

Olyan kemény volt, ahogy Bubba még soha nem csapódott a falnak” – mondta Kraft. “Az emberek Poconóról beszélnek, de tegnap annyira hirtelen állt bele a falba az autó, hogy tudtam, hogy egy ideig nem fog szóhoz jutni.

Nem tudott beszélni, nem tudom, egy percig, másfél percig kb. Hallottam, ahogy próbált levegőt venni.

A futam utáni interjújában Bubba Wallace elmondta, mi a véleménye a balesetről, és a pályáról.

Egyszerűen csak azt vettem észre, hogy beleépültem a falba. Biztos, hogy fájni fog mindenem holnap” – mondta Wallace, majd ezután azt kérdezték tőle, megszerette-e az Atlanta pályát: “Nem, mert nem én nyertem” – válaszolta.

Összességében ez egy újabb felejthető hétvége volt Bubba Wallace számára, aki valahogy nem tud jó versenyt összerakni az idei szezonban annak ellenére, hogy mindig a jó helyek közelében van.

Spottere azt is hozzátette, hogy a végeredmény “nyilvánvalóan sz*r”, és hogy “szuper frusztráló” olyan pozícióban lenni, hogy futamokat nyerhetsz, és a végén egyszerűen nem sikerül.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss