back to top
hétfő, május 20, 2024

Elolvadsz ettől a videótól: Így szurkolt Räikkönen kisfia Watkins Glenben

Dátum:

Megosztás:

Kimi Räikkönen az egész családját kivitte NASCAR Cup Series bemutatkozására, és ők folyamatosan buzdították aput.

- Reklám -

Korábban már megírtuk, hogy bár Kimi Räikkönen fantasztikus teljesítményt nyújtott Watkins Glenben, és a verseny nagy részében erőből a top 10-ben volt, sajnos idő előtt véget ért a futama miután belekeveredett egy balesetbe.

- Reklám -

A 2007-es Forma-1-es világbajnok a 3. szakasz kezdetén esett áldozatúul egy dominószerű balesetnek, melynek a végén ő kötött ki a falban.

Ezelőtt viszont óriási szurkolást kapott Räikkönen, hiszen gyerekei, Robin, és Rianna, illetve felesége, Minttu is a helyszínen szurkolta végig a futamot. Robin annyira beleélte magát a dologba, hogy szinte minden körben – nagyon cukin – tapsolt apunak.

- Reklám -

A jégember egyébként a NASCAR-ban szokásos versenyzői bemutatásra is vitte magával két gyermekét, akiknek biztos, hogy maradandó élmény lesz az amerikai kaland.

Kimi Räikkönen egyébként két héttel a verseny előtt érkezett meg az USA-ba, ahol először egy szimulátoros gyakorláson, majd egy rövid teszten vett részt VIRginiában, a NASCAR külön engedélyével.

Az edzésen és az időmérőn kb. kétszer 20 perce volt arra, hogy felkészüljön, éppen ezért volt fontos az előzetes tesztelés, és edzésprogram.

A Räikkönen család nagyon jól érezte magát az USA-ban, New Yorkban szálltak meg, és Minttu többször is megemlítette instagramján, hogy nagyon élvezik ezt a kiruccanást (reméljük ez még több NASCAR szerepléshez fog vezetni Räikkönen részéről).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) által megosztott bejegyzés