back to top
vasárnap, május 26, 2024

Egy második helyet is tud értékelni Kyle Larson

Dátum:

Megosztás:

Múlt héten ő nyert, és most is közel került a sikerhez. Kyle Larson a csapattársával folytatott csatában Las Vegasban ezúttal a rossz oldalon volt.

- Reklám -

Épp csak lemaradt az újabb futamgyőzelemről Kyle Larson. A sikerért megint egy csapattárssal kellett megvívnia, ám ezúttal Alex Bowman jobbnak bizonyult nála. A Hendrick Motorsports csapatmunkájának végül Bowman mellett ő és William Byron is haszonélvezője lett, ennyi pedig elég is volt Larson számára.

- Reklám -

Örültem a csapat választásának” – utalt Larson a Bowmanéhez képest eltérő taktikára, ami végül a vesztét okozta. „Aztán viszont meglepő volt a tapadás. Mármint meglepően jó, és végül túlságosan az oldaldraftra koncentráltam Alexszel. Ha most ezt az egész végjátékot újraélhetném, valószínűleg más szöget választanék. Így ugyanis mikor túl közel értem hozzá, el kellett emelnem a lábam a gázról.

Bár Larson szavai elégedetlenséget sugallnak, ez nincs így, sőt. „Gratulálok Alexnek és a csapatának. Megvoltak a pillanataink, amikor erre lehetőségünk volt, és nagyon keményen harcoltunk egészen a leintésig. És bár nem mi nyertünk, ez egy nagyszerű csapatmunka volt a Hendrick részéről.

- Reklám -

Első és második helyének is köszönhetően Kyle Larson jelenleg vezeti a NASCAR Cup Series tabelláját Truex, Logano és Cindric előtt. Alex Bowman győzelmének köszönhetően feljött a nyolcadik helyre. A következő futamot a Phonix Racewayen rendezik a hét végén.