vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCAREgy második helyet is tud értékelni Kyle Larson

Egy második helyet is tud értékelni Kyle Larson

- Hirdetés -

Múlt héten ő nyert, és most is közel került a sikerhez. Kyle Larson a csapattársával folytatott csatában Las Vegasban ezúttal a rossz oldalon volt.

Épp csak lemaradt az újabb futamgyőzelemről Kyle Larson. A sikerért megint egy csapattárssal kellett megvívnia, ám ezúttal Alex Bowman jobbnak bizonyult nála. A Hendrick Motorsports csapatmunkájának végül Bowman mellett ő és William Byron is haszonélvezője lett, ennyi pedig elég is volt Larson számára.

- Hirdetés -

Örültem a csapat választásának” – utalt Larson a Bowmanéhez képest eltérő taktikára, ami végül a vesztét okozta. “Aztán viszont meglepő volt a tapadás. Mármint meglepően jó, és végül túlságosan az oldaldraftra koncentráltam Alexszel. Ha most ezt az egész végjátékot újraélhetném, valószínűleg más szöget választanék. Így ugyanis mikor túl közel értem hozzá, el kellett emelnem a lábam a gázról.

Bár Larson szavai elégedetlenséget sugallnak, ez nincs így, sőt. “Gratulálok Alexnek és a csapatának. Megvoltak a pillanataink, amikor erre lehetőségünk volt, és nagyon keményen harcoltunk egészen a leintésig. És bár nem mi nyertünk, ez egy nagyszerű csapatmunka volt a Hendrick részéről.

- Hirdetés -

Első és második helyének is köszönhetően Kyle Larson jelenleg vezeti a NASCAR Cup Series tabelláját Truex, Logano és Cindric előtt. Alex Bowman győzelmének köszönhetően feljött a nyolcadik helyre. A következő futamot a Phonix Racewayen rendezik a hét végén.

- Advertisement -
SourceRacer

Friss