back to top
szerda, július 24, 2024

Danica Patrick szerint Rick Hendricknek köszönhető a hétvégi győzelem

Dátum:

Megosztás:

A Hendrick Motorsports versenyzői egész hétvégén egymás körül versenyeztek, méghozzá tisztán. Danica Patrick szerint ez a nagyfőnöknek köszönhető.

- Reklám -

A fontanai futam után, amelyen a Hendrick csapattársai, Kyle Larson és Chase Elliott összeakadtak, utóbbi pedig nyilvánosan csapattársára zúdította frusztrációját, Rick Hendrick a dolgok elébe lépett a Las Vegasi verseny előtt.

- Reklám -

A Hendrick-főnök a hét közepén megbeszélést szervezett. Mi hangzott el azon a megbeszélésen? Talán soha nem fogjuk megtudni.

Bár a hatása azonnal megmutatkozott Las Vegasban. Legalábbis a FOX Sports elemzői ezt gondolják.

- Reklám -

A korábbi NASCAR sofőrökből álló elemzői panel, Danica Patrick, Clint Bowyer és a régóta kommentáló Mike Joy úgy tűnt, egy véleményen van azzal kapcsolatban, ahogy a Hendrick két autója az utolsó körben a győzelemért küzdött.

Kyle Larson és Alex Bowman centikre egymástól haladtak az utolsó körben a Las Vegas Motor Speedwayen, amiből végül utóbbi került ki győztesen. Fontos volt, hogy mindketten tisztán versenyeztek a legvégéig.

A Hendrick csapattársak, Alex Bowman (48) és Kyle Larson (5) tisztán versenyeztek egymással
A Hendrick csapattársak, Alex Bowman (48) és Kyle Larson (5) tisztán versenyeztek egymással Fotó: Meg Oliphant/Getty Images/NASCAR Media

Danica Patrick is elismerte Hendrick hatását

Tisztességesek voltak, nagyon tisztességesek voltak. Még a 3-as 4-es kanyarban is a közelség ellenére látszott, hogy Kyle Larson vigyáz csapattársára, és egyáltalán nem ért hozzá” – mondta Danica Patrick.

És ez a legtöbb, amit az utolsó kör utolsó kanyarjától elvárhatsz. Szóval igen, tisztességesen versenyeztek, senki sem ütötte meg a másikat.

Clint Bowyer szarkasztikusan megkérdezte: „Nem gondolod, hogy a keddi vagy szerdai találkozónak köze volt ehhez?

Ekkor Mike Joy visszakérdezett: „Rick Hendrickkel és a négy versenyzőjével?

Igen, arra a megbeszélésre gondolok” – erősítette meg Bowyer.

Mindenképpen azonnali hatása volt” – tette hozzá Patrick.

Alex Bowman ragaszkodik ahhoz, hogy ő és Kyle Larson mindig is tisztán versenyeztek egymással.

Ettől függetlenül, amikor a futam utáni interjúban a futamgyőztest a hétközi meetingről is kérdezték, elismerte, volt valamennyik hatása a dolognak.

Azt hiszem, a beszélgetés nagy felébresztett minket. Nyilvánvaló, hogy amikor Mr. H összehív egy ilyen megbeszélést, az felkelti a figyelmet” – nyilatkozta a futamgyőztes Alex Bowman.

Bármikor, amikor Mr. H beszél, felkelti a figyelmedet, de különösen egy ilyen helyzetben.