vasárnap, május 28, 2023

Lindsay Marie Brewer célja az IndyCar és az ARCA

Date:

Share:

A Lindsay Marie Brewer nem csak az üzleti életben, de a versenyzésben is szeretne a csúcsra törni, erre pedig tökéletes hely az IndyCar.

- Advertisement -

Az EVO Development Group társ-vezérigazgatója, Lindsay Brewer tavaly futott először teljes szezont a Touring Car Americában mivel előtte az egyetemi évei miatt szüneteltette karrierjét.

- Advertisement -

Brewer idén már több helyen is megfordult; Jay Howard IndyPro 2000 csapatával, Lee Faulk Stock Car csapatával és a W Series-szel is tesztelt a 2022-es szezonjára való felkészülés jegyében.

A tavalyi év nagyszerű fejlődési év volt számomra, mivel lehetőségem nyílt arra, hogy újra beüljek a volán mögé, és több időt tölthettem vezetéssel, mind a sportautós, mind a formula autós versenyzésében. Mindez összhangban van azzal a célommal, hogy végül IndyCar pilóta legyek” – mondta Brewer.

Lindsay Marie Brewer
Lindsay Marie Brewer a februári W Series teszten Fotó: Penny Harrison (W Series)

Lindsay Brewer 2021-ben következetesen azon dolgozott, hogy a pályán kívül is növelje ismertségét: a Rally.io, a Crypto.com, a Draft Kings, a Pirelli és a Lanvin közösségi média- és márkanagyköveteként is dolgozott.

Reméljük, hogy az amerikai közönség motorsport és a Forma-1 iránti megnövekedett érdeklődése, valamint Lindsay ismertsége és elérhetősége együttesen azt eredményezi, hogy idén egy rangosabb sorozatban való szereplése nagyobb lehetőségeket hozhat más nők számára is a sportágban” – mondta Christian Young, Brewer menedzsere és üzleti partnere.

Young azt is kijelentette: „A motorsport egy koedukált sport, de a mezőny ezt a jelenlegi állapotában nem igazán tükrözi, és úgy gondoljuk, hogy Brewer közösségi média követői fontos eszközt jelentenek számára, hogy segítsen megnyitni a beszélgetést a nőkről az autóipar minden területén.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.