csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARDávid a Góliátok ellen: újabb kiváló eredmény a Trackhouse Racingtől

Dávid a Góliátok ellen: újabb kiváló eredmény a Trackhouse Racingtől

- Hirdetés -

Kiváló heteken van túl a NASCAR Cup-mezőny egyik legkisebb csapata, a Trackhouse Racing. Legutóbb Suárez lett negyedik, most Chastain még erre is rátett.

A Trackhouse Racing versenyzője, Daniel Suárez múlt heti negyedik helyezése után beszélt még arról, tetszik neki az az egyenlő(bb)ség, amit a Next Gen autók hoztak a NASCAR Cup Series mezőnyébe. Suáreznek nem jött össze az újabb jó eredmény egy baleset miatt, de Ross Chastain személyében volt, aki átvegye tőle a stafétabotot.

- Hirdetés -

Ez egy megvalósult álom” – lelkendezett a Trackhouse 1-es számú Chevrolet-jét vezető Chastain. “Az ilyen pillanatokért élünk. Ezeknek rendeljük alá a teljes karrierünket, hogy ilyen autóval versenyezhessünk jobbnál jobb helyezésekért. Nem is lehetnék ennél büszkébb a Trackhouse Racing teljes csapatára.

Ross Chastain 83 vezetett körével egymagában tegnap megduplázta a 117 eddigi futamán vezetett körmennyiségét. Ezt végül egy harmadik helyre tudta váltani, mindössze harmadik futamán a Trackhouse Racing overálljában. Chastain korábban egyébként a Las Vegas Motor Speedwayen szerezte két Xfinity-győzelméből az elsőt, még ganassisként. Most ő járult hozzá a Trackhouse Racing történetének első szakaszgyőzelméhez, amikor a második végén ő állt az élen.

- Hirdetés -

Jó munka volt, srácok. Ez annyira király” – fogalmazott Chastain még közvetlenül a leintés után.

Ross Chastain 2022-es szezonja nem indult jól, Daytonában csak negyvenedikként értékelték, Fontanában pedig szintén csak 29. lett. Harmadik helye messze a legjobb eredménye idén. Csapattársát, Daniel Suárezt harminchetedikként rangsorolták tegnap. Chastain jelenleg 20. a tabellán, Suárez a 25. helyen található.

- Advertisement -
SourceNASCAR

Friss