szombat, június 3, 2023

Gwen Stefani főszerepet kap az IndyCar Iowai versenyén

Date:

Share:

Az IndyCar újabb lépést tesz a globális hírnév felé, hiszen Iowában olyan sztárfellépők fognak koncertezni, mint pl. Gwen Stefani.

- Advertisement -

Az Iowa Speedway tavaly hiányzott az IndyCar versenynaptárából, mivel szponzort kerestek az Iowa Corn helyére, amely 2019-ig bezárólag szponzorálta az eseményt.

- Advertisement -

Az IndyCar végül úgy döntött, finanszírozza a 2020-ban ott megrendezett dupla futamot, de a sorozat tulajdonosa, Roger Penske világossá tette, hogy ez a helyzet nem folytatódhat a végtelenségig, így az esemény tavaly szünetelt.

Ekkor jött képbe a Hy-Vee Inc. iowai székhelyű, nyolc középnyugati államban 285 üzlettel rendelkező szupermarketlánc.

Az új szponzor célja, hogy a 0,894 mérföldes oválon „fesztiválhangulat” legyen, amelyet az IndyCar naptárában hagyományosan inkább az utcai pályákhoz kötnek.

A Hy-Vee és az IndyCar nyilvánosságra hozta a július 22-24-i eseményen fellépő zenei sztárokat. A háromszoros Grammy-díjas countryzenei szupersztár, Tim McGraw a szombati futam rajtja előtt lép fel, míg a futamot követően a Florida Georgia Line perdíti majd táncra a közönséget.

A háromszoros Grammy-díjas és többszörös platinalemezes művész Gwen Stefani a vasárnapi futam előtt lesz főszereplő, míg utána Stefani kilencszeres Grammy-díjra jelölt férje, Blake Shelton fog énekelni..

Gwen Stefani twitteren már megjegyezte, alig várja, hogy találkozzon a rajongóival.

Mindkét verseny előtti koncert 50 perces, míg a verseny utáni koncertek 90 percesek lesznek.

Szeretnénk, ha ez az esemény az év egyik legtöbbet emlegetett eseménye lenne azáltal, hogy felejthetetlen élményt nyújt a versenyre kilátogatóknak” – mondta Randy Edeker, a Hy-Vee elnök-vezérigazgatója.

Nagy örömünkre szolgál, hogy szponzorainkkal együttműködve ilyen kaliberű zenei szórakoztatást hozhatunk a Hy-Vee IndyCar Race Weekendre az Iowa Speedway-en.

Korábbi cikkünk alapján remélhetjük, hogy nem csak a pályán kívüli, de a pályán zajló események is felhőtlen szórakozást nyújtanak majd a rajongóknak.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.