szombat, február 24, 2024

Dale Jr. pankrátornak állt, majd bejelentette visszatérését – NASCAR Hírmorzsák

Dátum:

Megosztás:

Dale Earnhardt Jr. legújabb podcastjában több érdekes dolognak fültanúi lehettünk. Közben másutt a NASCAR-ban is nagy bejelentéseket tettek.

  • Dale Earnhardt Jr. volt a WWE pankrációs show-jának meghívott vendége hétfőn este. A legendás versenyző mellett Corey LaJoie is ott volt a show-n, de a főszerepet Dale Jr. játszotta, akit kifigurázott a „Miz” nevű pankrátor, mondván „A Teslámmal meg tudnálak verni.”
  • Korábban megírtuk, hogy Tony Stewart gyorsulási versenyzőként tér vissza a pályára, Dale Jr. pedig nem válogatta meg a szavait ezzel kapcsolatban: „Ő egy igazi őrült. Viszont imádom emiatt. Tudom, hogy Tony mindenféle járművel versenyzett, IndyCarokkal, Cup autókkal, salakon, szóval mindenfélével… Egyszerűen nagyon menő látni egy ilyen sokoldalú srácot.
  • Dale Earnhardt Jr. idén novemberben ismét versenyezni fog! 2022. november 19-én a Florence Motor Speedway-en fog versenyezni a NASCAR Cup Series egykori versenyzője. Earnhardt a Charlie Powell Memorial South Carolina 400 versenyen az Egyesült Államok legjobb rövidpályás versenyzőivel mérheti majd össze tudását.
  • Ha már Dale Earnhardt Jr.: Még egy hír vele, illetve Xfinity csapatával, a JR Motorsports-cal kapcsolatban. Az év végén a Cup Seriesbe igazoló Noah Gragson – aki jelenleg a JR Motorsports 9-es autóját vezeti – csapatfőnöke, Luke Lambert követni fogja őt a 42-es autóba.

Nem csillapodik a hangulat Bubba Wallace körül, a NASCAR viszont javított a kommunikációján

  • Kyle Petty csúnyán nekiment Bubba Wallace-nak, amiért nem volt hajlandó kommunikálni a sajtó munkatársaival büntetése óta. „A közösségi média világában, ahol mindent posztolunk. A csend néha többet mond, mint a leírt szavak” – mondta Petty. „És eddig semmit sem hallottunk Bubba Wallace-tól, mióta ez az incidens megtörtént. semmit sem hallottunk nyilvánosan, amíg tegnap Denny Hamlin végre meg nem szólalt. És dicséret Denny Hamlinnek, amiért a 23XI nevében beszélt.
  • Jeff Burton, a pilóták tanácsának vezetője szerdán elmondta, hogy a NASCAR tisztviselői és a Cup Series versenyzői között hetente megrendezésre kerülő találkozók jelentősen javították a két fél közötti kommunikációt a biztonság javításához szükséges változtatásokról.
  • A NASCAR Whelen Euro Series régóta várt havas-jeges versenye már dátumot és helyszínt is kapott: Rovaniemi, március 4-5-én. A 2023-as versenynaptárat kedden tették közzé, amely hat pontgyűjtő fordulóból és két bemutató futamból áll, utóbbiak közül az egyik a jeges Arctic Ice Race Rovaniemiben lesz.
  • 32 év után az M&M’s a 2022-es szezon végén távozik a NASCAR Cup Series-ből, és a rajongóknak egy utolsó különleges festést hagynak hátra, melyet az „M&M’S Fan Car”-nak neveztek el, rajta pedig egy egyedik mozaikfestés lesz amely több száz rajongó által beküldött fotóból fog állni.