péntek, február 23, 2024

Nagyot csalódtak a barátai Bubba Wallace-ban, még nyilatkozni sem hajlandó senkinek

Dátum:

Megosztás:

Bubba Wallace nagyon polarizáló figura a NASCAR-ban, de legutóbbi incidense után mindenki egy véleményen volt tettéről.

- Reklám -

A Las Vegas Motor Speedway-en rendezett versenyen Wallace és Kyle Larson között történt incidens miatt a 23XI Racing versenyzőjét sok kritika érte. A Hendrick Motorsports pilótáját ugyanis nem csak szándékosan kilökte, hanem utána az autóból kiszállva meg is lökdöste

- Reklám -

A NASCAR egy futamra szóló eltiltást szabott ki Wallace-nak, de sokak szerint a büntetés nem volt elég szigorú az incidens jellegét tekintve. Sok szakember reagált az incidensre, Joey Logano még életveszélyesnek is nevezte az esetet Larson számára.

Daniel Suarez „rendkívül ostobának” bélyegezte a mozdulatot. Szerinte jogos volt a büntetés, és a versenyzőknek okosabbnak kell lenniük.

- Reklám -

Véleményem szerint a kilökés, a lökdösődés is butaság volt. Rendkívül meglepődtem volna, ha nem kap érte büntetést.

Corey LaJoie hasonlóan reagált. Azt is hozzátette, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy Wallace ilyet tesz a versenypályán.

Sajnálom kicsit őt, de jogos a büntetés. Láttuk Matt Kenseth eltiltását, amiért Martinsville-ben összetörte Joey Loganót. Láttunk már nagyon hasonló büntetéseket hasonló cselekedetekért. És nem hiszem, hogy Bubba Wallace ezután még egyszer ilyet tenne.

Ami egyik legjobb barátját, Ryan Blaney-t illeti, ő nem kívánta a busz alá dobni Wallace-t, így kitért a válaszadás alól.

Igen, beszéltem vele. Nem beszéltünk erről, de ez a NASCAR döntése, elfogadom azt, amit ők helyesnek tartanak egy ilyen esetben.

Hab a tortán, hogy Bubba Wallace-t felkérték egy interjúra – a versenyt közvetítő NBC – azonban a 23XI Racing versenyzője nem vállalta azt.