back to top
csütörtök, július 25, 2024

Chase Elliott próbál megbocsátani Kyle Larsonnak

Dátum:

Megosztás:

A Hendrick Motorsports csapattársai, Kyle Larson és Chase Elliott átbeszélték, mi történt a múlt hétvégi Auto Club Speedway-i versenyen.

- Reklám -

Korábban már írtunk róla, hogy mekkora problémát okozhat a Hendrick Motorsportson belül Kyle Larson és Chase Elliott perpatvara. Nos első látszatra úgy tűnik, semekkorát.

- Reklám -

Kyle Larson szerint meglepően jól sikerült a béketárgyalás, amit a Fontanai versenyen történt incidens miatt kellett megtartani.

Jó volt a beszélgetés, és remélhetőleg tovább tudunk lépni” – mondta Kyle Larson.

- Reklám -

Őszintén szólva jobban ment, mint amire számítottam. Ő egy jó csapattárs, és én is mindent megteszek azért, hogy minden héten nagyszerű csapattárs legyek, és remélhetőleg soha nem fordul elő olyan eset, mint ami a múlt héten történt.

Larson szombaton, Las Vegasban találkozott Elliottal. A NASCAR Cup Series regnáló bajnoka elmagyarázta a saját álláspontját a múlt hétvégi ütközésről.

Úgy éreztem, hogy megértett” – magyarázta az 5-ös rajtszámú autó sofőrje.

Ahogy mondtam, mindig is nagyszerű csapattárs volt. És mindketten fiatalok vagyunk; mindketten együtt fogunk harcolni a győzelmekért. Remélhetőleg semmi ilyesmi nem történik még egyszer.

A Fox Sports riportere, Bob Pockrass twitteren közölte, hogy Elliott elfogadta Larson bocsánatkérését.

Megismételte mindazt, amit már mondott, és bocsánatot kért az egész ügy miatt, és én ezt nagyra értékelem” – jelentette ki a 2020-as bajnok.

Bár ez volt az első alkalom, hogy Larson és Elliott személyesen beszéltek az incidensről, nem ez volt az első alkalom, hogy vasárnap óta szóba került.

Larson elárulta, hogy Rick Hendrick csapattulajdonos a hét elején megbeszélést hívott össze mind a négy csapatával. Ez azonban virtuálisan történt a nyugati parti versenyek miatt, ezért Larson a szombati teendőkig nem találkozott személyesen Elliottal.

Az az igazság, hogy sokszor részt vett már a meetingeken, de arról még soha nem beszélt velünk, hogy miként versenyezzünk.”

Jó, ha időnként megkapjuk ezeket az emlékeztetőket a főnöktől, és a jövőben is jól versenyzünk majd egymással.