back to top
szombat, május 25, 2024

Most Kyle Busch nullázta le autóját a Cup Series edzésén – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Kyle Busch a Las Vegas Motor Speedwayen tartalék autóba ül, miután a NASCAR Cup Series edzésén egy defekt következtében összetörte autóját.

- Reklám -

Busch hét perccel az edzés megkezdése után megpördült a 3-as kanyarban, méghozzá egy defektes bal hátsó gumiabroncs miatt. Ezután a falnak ütközött a 18-as autó, és csúnyán összetört.

- Reklám -

Nem, egyszercsak eldurrant” – mondta Busch, amikor megkérdezték tőle, hogy volt-e bármilyen figyelmeztető jel, hogy valami baj van a gumival.

Csak köröztem, és néhány srác kicsit keresztbe állt a 2-es kanyarban; egyszer alacsonyan próbáltam menni én is, de nem hallottam semmit, hogy nekimentem volna valaminek vagy ilyesmi.

- Reklám -

Szívás a srácoknak. Borzasztó, hogy ez történt, főleg az alkatrészhiány tekintetében. De mit lehet tenni? Ha nincs levegő gumiban, akkor nem fogsz tudni bekanyarodni.

Busch balesete volt az egyetlen incidens a 35 perces edzésen. A NASCAR illetékesei ezen a héten több időt adtak a csapatoknak a pályán, miután a múlt hétvégén csak 15 percet gyakorolhattak.