back to top
vasárnap, május 19, 2024

Bunyóban ért véget két versenyző futama

Dátum:

Megosztás:

Hőskori eseményeket megidéző jelenet játszódott le a Kansasben, a hétvégi NASCAR-versenyt követően. A sérelmeket a hagyományos módon igyekeztek megtorolni.

- Reklám -

Az idei évben egy pilóta van, akire szinte mindenkinek van oka haragudni: Ross Chastain. A dinnyésembernek is becézett pilóta sok kalamajkának része volt idén, és sokszor őt hozták ki bűnösként az ügyből.

- Reklám -

A NASCAR-közösség híresen büszke arra, hogy nincs szükség külső beleszólásra, a balhés pilótákat előbb-utóbb a pályán is helyreteszi valaki, így nem marad semmi következmények nélkül. Most azonban nem ilyesmi történt.

- Reklám -

Noah Gragson azt fájlalta, hogy 60 körrel a verseny vége előtt Chastain a falnak szorította, ezért odament a kollégájához a versenyt követően a pit roadon, hogy rendezze a számlát. Elmondása szerint egész szezonban szenvedtek eddig, és most, hogy végre nem futottak annyira szörnyű versenyt, egy ilyen

„Nem fogom tönkretenni a Trackhouse-os srácok munkáját, de mivel senki sem száll vele szembe, én odamentem és megragadtam őt, hogy megmutassam az elégedetlenségemet. Mindenkinek elege van belőle, de senki sem mer odamenni hozzá.” magyarázza a helyzetet Gragson.

„Igazán lassúak vagyunk idén, szóval valószínűleg nevetni fog rajtunk jó sokat, versenyenként akár többször is lekörözhet minket, de annyival több esélyem van [találkozni vele] a pályán.

Egyszerűen nem lehet vele beszélni. Sajnálom, hogy közbeavatkoztak és beleszóltak, mert így nem tudtuk befejezni.”

Gragson kiemelte, szerinte Chastainnel van a probléma:

„Mindenki keményen, de fair módon versenyzik, és mégis van egy köcsög, aki ezt kihasználja.”

Mindenki kritizálta a vezetését, erre Chastain „visszaül az iskolapadba”