vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARBubba Wallace nem fog elnézést kérni még a csapatától SEM

Bubba Wallace nem fog elnézést kérni még a csapatától SEM

- Hirdetés -

Nagyszerű hétvégét zárt Kansasban a 23XI Racing, azonban Bubba Wallace úgy lett 10., hogy csapata nagyban hátráltatta.

A győzelmi sávban nem Bubba Wallace, hanem veterán csapattársa, Kurt Busch állt a verseny végén, annak ellenére, hogy Bubba Wallace autója még erősebbnek tűnt, mint csapattársáé.

- Hirdetés -

Bubbát 70 körrel a vége előtt megbüntették egy kontrollálatlan gumiabroncs miatt.

Beszéltem néhányukkal a verseny után, és elmondtam nekik, hogy nem vonom vissza azokat a dolgokat, amiket mondtam. Ők is érezték, hogy elcseszték” – jelentette ki Bubba Wallace.

- Hirdetés -

Bubba Wallace kritikusan nyilatkozott a boxcsapatáról Kansas után. A texasi All-Star futamra készülve beszélt néhány csapattagjával a műhelyben. Persze azt is elismerte, hogy ő is rengeteget hibázott idén.

A fenébe is, én is elszúrtam néhány versenyt. Elszúrtam Kaliforniát, elszúrtam Phoenix-et, elszúrtam egy csomó versenyt, de én is tudom, hogy mindig van lehetőségünk visszavágni.

Bubba Wallace-nak eddig óriási hullámvasút volt az éve. A 23XI köztudottan szenvedett a szezon eddigi versenyein, mind az autó tempójával, mint a boxutcai csapat munkájával.

Bár az év elején megjelent Netflix dokumentumfilm óriásit dobott Wallace népszerűségén – amit még egy daytonai második hellyel is megfejelt – a 2. versenytől kezdve folyamatosan visszaesett a teljesítménye.

Ha nem vesszük a Daytona 500-on elért második helyét, akkor átlagosan a 21. helyen ért célba idén Bubba Wallace, legjobb eredményét pedig a legutóbbi fordulóban, Kansasban érte el azzal a bizonyos 10. hellyel.

Fejlődnünk kell, tanulnunk kell a dolgokból. Tudják a srácok, hiszen többször is elmondtam nekik, hogy nem fogok köntörfalazni. Mindig úgy fogok hozzájuk szólni, ahogy érzem.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss