csütörtök, április 18, 2024

Hamlin: Elfogadhatatlan a csapatom teljesítménye

Dátum:

Megosztás:

Denny Hamlin két autójának közelmúltbeli küzdelmei a 23XI Racingnél „felháborítóak” és „elfogadhatatlanok” számára.

- Reklám -

Hamlin a múlt hétvégén nyert a Richmond Racewayen a Joe Gibbs Racing színeiben, miközben két autója a top 25-ön kívül végzett.

- Reklám -

Bubba Wallace-nak a futam végén egy meglazult kerék lett a veszte, és a 26. helyen végzett. Kurt Busch pedig mechanikai problémákkal küzdött már az elejétől fogva, és végül 35. lett.

Csak próbálom elállítani a vérzést” – jelentette ki Hamlin pénteken a Martinsville Speedwayen. „A hét elején azt mondtam: A győzelem nagyon izgalmas volt, amíg ki nem szálltam az autóból. Ekkor megláttam a csapatom eredményeit…

- Reklám -

Ráadásul különböző problémákkal küzdött Bubba és Kurt. Ez csak egy kéthetes hullámvölgy, amiből ki kell jönnünk. Megpróbáljuk megoldani az összes problémánkat gyorsan.

Bubba Wallace-nak a Circuit of the Americas pályán is meglazult a kereke. De az a kerék leszakadt a Toyotájáról, ami a csapata három tagjának négy futamra szóló felfüggesztését eredményezte.

Richmondban Wallace elég korán érezte, hogy valami nincs rendben ahhoz, hogy még a legrosszabb forgatókönyv előtt a kijöjjön a boxba.

A tanácsadói csoport tagja lesz a NASCAR két veteránja is, Kurt Busch és Denny Hamlin
Kurt Busch és Denny Hamlin Fotó: Chris Graythen/Getty Images/NASCAR Media

A versenyzők sem elégedettek

A 23-as rajtszámú autó sofőrje hét futam után 20,7-es átlaghelyezéssel áll. Egy top 10-es finise van – a szezonnyitó Daytona 500-on elért második helye.

Rendben, az elmúlt öt hétben belénk rúgtak – Daytona nagyon jó volt -, de minden hétvége egy új lehetőség, és ott ülsz a rajtrácson a verseny előtt, és úgy érzed, hogy most nyerni fogok” – magyarázta Wallace.

És ez azért jó, mert te is része vagy ennek a csoportnak. Aztán kimész és versenyzel, és bármi is történik, megtörténik. Ha jó volt, akkor nagyszerű. Ha rossz volt, nos, akkor jövő héten próbálkozhatunk újra.

Ami Busch-t illeti, a múlt hétvégi probléma Hamlin szerint egy szeszélyes dolog volt.

Remélhetőleg két hónap múlva visszatekintünk erre, és azt mondjuk, hogy ez csak egy kis bukkanó volt, mert a jelenlegi helyzet semmiképpen sem elfogadható” – mondta Kurt Busch.

Úgy tekintek rá, hogy rendben, a versenyzők egyszer elronthatják, a boxcsapat egyszer elronthatja; lehet egy mechanikai hibád. Ezeket mostmár letudtuk, így jöhetnek a dráma nélküli futamok, és a konzisztens eredmények.”