back to top
péntek, június 21, 2024

Brad Keselowski „kiábrándítónak” nevezte a félbeszakadt Coca-Cola 600-on elért második helyét

Dátum:

Megosztás:

Brad Keselowski kimondottan rosszul járt azzal, hogy az eső miatt félbeszakították a Coca-Cola 600-at. Szerinte, ha végigment volna a verseny, eséllyel pályázott volna a győzelemre.

- Reklám -

Magyar idő szerint hétfő hajnalban került sor a Coca-Cola 600-ra, a NASCAR Cup Series egyik legfontosabb versenyére. A futamot egy hatalmas vihar miatt idő előtt le kellett fújni, így a piros zászló belengetésekor élen álló Christopher Bell nyert.

Christopher Bell elmesélte, miként élte meg, hogy ő nyerte a félbeszakított Coca-Cola 600-at

- Reklám -

Azt szinte minden pilóta sajnálta, hogy nem teljesítették az egész távot, de Brad Keselowski különösen így volt ezzel. A hosszú nyeretlenségi sorozatát a darlingtoni viadalon megtörő Keselowski ugyanis a lefújás előtt felért Bellre, és még támadni is tudta a Joe Gibbs Racing versenyzőjét. Megelőznie azonban már nem sikerült, így végül be kellett érnie a második pozícióval.

- Reklám -

„Elég kiábrándító – értékelte Keselowski a helyezését. – Úgy gondolom, hogy olyan autónk volt, amellyel megnyerhettük volna a versenyt. Kétszer is majdnem elkaptuk a 20-ast [Bellt], de végül egyszer sem tudtuk végigcsinálni, szóval ez kicsúszott a kezünk közül. Jó lett volna, ha több kör áll a rendelkezésemre, szóval jó lett volna, ha lefutjuk az egész Coca-Cola 600-at.”

„De összességében nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel – tette hozzá. – Az autó nagyon gyors volt, a bokszkiállásaink pedig egészen fenomenálisak. Csak hát nem tudtuk [megnyerni a versenyt]. Nagyon sajnálom a csapatunkat, meg mindenkit, de hát az időjárás az olyan, amilyen.”

„Azt hiszem, hogy mindenki tisztában volt a helyzettel – mondta az utolsó körökre utalva, amelyek közben az eső miatti leállítás fenyegetett. – Nem hivatkozhatok arra, hogy nem tudtunk róla. De mi olyan keményen mentünk, ahogy csak tudtunk. Úgy érzem, még körülbelül tíz körre lett volna szükségem ahhoz, hogy meg tudjam csinálni az előzést, de végül nem így alakult. Viszont jó volt ilyen gyorsnak lenni.”