back to top
péntek, június 21, 2024

Az idei szezon sztárját kétszer is láthatjuk majd a hétvégén

Dátum:

Megosztás:

Ross Chastain szombaton, és vasárnap is autóba ül majd az Atlanta Motor Speedwayen, ahol teljesen új körülmények várják majd a versenyzőket.

- Reklám -

A „dinnyés ember” idei szezonja nagyon jól alakul eddig, hiszen az előző két versenyen felállhatott a képzeletbeli dobogóra. Las Vegasban harmadik, Phoenix-ben második lett.

- Reklám -

Ross Chastain bejelentette, hogy a Niece Motorsport színeiben indul a Truck versenyen az Atlanta Motor Speedwayen.

A hírek szerint a Trackhouse Racing kötelezettségei mellett a #41-es truckot fogja vezetni a hétvégén.

- Reklám -

Így az is eldőlt, hogy a Niece Motorsports csapata öt(!!!) kamiont fog bevetni az Atlanta Motor Speedwayen. A többi pilóta Dean Thompson, Carson Hocevar, Kris Wright és Lawless Alan lesz.

Talán nem meglepő, hogy Chastainnel kapcsolatban itt is feltűnik a dinnye, hiszen az Eat Florida Watermelon lesz a Truck-os autóján a főszponzor.

Chastain nem először versenyez az alakulat színeiben, hiszen Truck Series-es karrierje során három győzelmet szerzett már a csapatnak.

Hogy még édesebb legyen a dolog, 2019-es teljes szezonos Truck Series kampánya során második helyen végzett a bajnokságban.

Azóta 2020-ban átkerült a NASCAR Xfinity Series-be, majd egy évvel később feljutott a Cup Series-be. Ennek ellenére az 1-es rajtszámú versenyző minden szezonban többször is felbukkan a Niece Motorsports színeiben.

A Truck Series Atlantai versenye magyar idő szerint szombaton, 19:30-tól kezdődik majd el.