back to top
szerda, május 29, 2024

Reddick 2023-ban is a Richard Childressnél marad

Dátum:

Megosztás:

Richard Childress autótulajdonos megerősítette, hogy Tyler Reddick a következő szezonban is a csapatnál marad, szerződése 2023-ig szól.

- Reklám -

Szerződése van a következő évre” – mondta Childress a The Athleticnek és az NBC Sportsnak.

- Reklám -

A 26 éves Reddick harmadik Cup-szezonját tölti a Richard Childress Racingnél. A múlt hétvégén a harmadik helyen végzett a Phoenix Raceway-en.

Tyler Reddick, aki kétszeres Xfinity bajnok, erősen kezdte az évet a NASCAR Cup Series-ben. Az összetett kilencedik helyről várja a hétvégi, Atlanta Motor Speedway-en megrendezésre kerülő futamot.

- Reklám -

Reddick 51 kört vezetett a Clash at the Coliseum bemutatóversenyen, mielőtt egy műszaki probléma miatt kiesett. Az Auto Club Speedwayen 90 kört vezetett és mindkét szakaszt megnyerte, majd egy defekt miatt lelassult, és összeütközött William Byron autójával.

Ez az a Tyler Reddick, akiről tudtam, hogy ott van” – mondta Childress.

A Richard Childress Racing fiatalja hetedik lett Las Vegasban és harmadik Phoenixben, tavaly pedig bejutott a rájátszásba, 16 top10-es helyezéssel.

Arra a kérdésre, hogy miben más számára az idei szezon, Reddick a múlt hétvégi futam után azt mondta:

Csak azt kapom vissza, amit beleteszek. Igazából semmi másról nincs szó. Én csak nyerni akarok, és jól akarok autózni a csapatom érdekében. Ők ebből táplálkoznak. Aztán én is ebből táplálkozom. Úgy tűnik, hogy mi csak egymásból táplálkozunk, hogy folyamatosan bizonyíthassunk, és új utakat találjunk, hogy gyorsabbak legyünk, bármi is legyen az.

Childress elégedett azzal, hogy Dillon és Reddick milyen jól együttműködik.

(Reddick) és Austin jobban működnek együtt, mint bármelyik másik versenyzőm, akivel valaha is dolgoztam” – mondta Childress.

Dillon Las Vegasban elmagyarázta, mi segítette őt és Reddicket abban, hogy jól működjenek együtt.

Ő egy nagyszerű csapattárs, és szerintem mindketten jól járunk ezzel” – mondta Dillon. „Másképp gondolkodunk a dolgokról, és azt hiszem, ez lehetővé teszi, hogy egyfajta nyitottságot mutassunk, és különböző módon ösztökéljük egymást.