back to top
szerda, május 22, 2024

Alagútba ütközött a NASCAR csapat kamionja, csúnya a sérülés – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A Reaume Brothers Racing két gépet indít a NASCAR Truck Series-ben. Az autók a kamionban voltak, amikor az balesetet szenvedett.

- Reklám -

A két autó közül az egyik, a 43-as Thad Moffitt-é, a 33-as rajtszámú autót pedig Chris Hacker vezeti.

- Reklám -

Hacker a 17. helyen végzett a versenyen. Moffitt egy nem ért célba a NASCAR Truck Series szombati, Atlanta Motor Speedway-en rendezett versenyén, miután mechanikai problémát szenvedett, miközben a top 20-on belül futott.

Mofitt a hétszeres NASCAR Cup Series bajnok, Richard Petty unokája, és az ő festésével vesz részt versenyeken.

- Reklám -

A futam után a csapatnak rossz irányba fordultak a dolgok. Az autókat szállító kamion balesetet szenvedett a pályáról való kijutáskor.

A Racingnews információ szerint a kamion vezetője nem sérült meg.

A pálya bizonyos alagútjai nem a kamionok számára készültek, csak sokkal kisebb járművek férnek át rajta. Sajnos a Reaume Brothers Racing sofőrje erről nem tudott, és megpróbált kiférni egy olyan lyukon, amin nem fért át kamionja.

A kamion teteje súlyosan megsérült, amikor áthaladt a pálya alatti alagúton. Ráadásul a vontató tetején lévő klímaberendezés is leszakadt.

A csapat továbbra is versenyezni kíván a jövő héten a Circuit  of the Americas versenypályán a texasi Austinban. A csapat műhelye az NC-beli Mooresville-ben található.

Az eset a NASCAR Xfinity Series versenye alatt történt. Nem elég tehát a csapat baja, még ország-világ is tanúja lehetett élő egyenes adásban, ahogy bajba került kamionjuk.

A csapat egy NASCAR Xfinity Series versenyautót is indít, amelyet Loris Hezemans vezet.