back to top
hétfő, július 22, 2024

A tragédián átesett szurkolót megható gesztussal lepte meg kedvenc pilótája

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Cup Series jelenlegi legfiatalabb pilótája nemcsak segített helyrehozni a támogatót ért káresetet, de még azon túl is kedveskedett neki.

- Reklám -

Nemrég Ty Gibbs egyik legnagyobb rajongóját szörnyűség érte, ugyanis leégett a családi ház, amiben éltek. Ella – mert így hívják a hölgyet – ezzel búcsút mondhatott egy fémdarabnak is, ami kedvencének autójáról származott.

- Reklám -

A történet elérte a pilótát is, aki egy jótékonysági gyűjtést szervezett a családnak, amiben kollégái, szurkolók és helyi vállalkozások is részt vettek. A közösség messze felülszárnyalta az elvárásokat, és ennek Gibbs is igyekezett megfelelni. Ella elveszett ereklyéjét egy egész motorháztetővel pótolta, természetesen aláírva.

A hölgy és családja Watkins Glenben találkozott az Xfinity Series tavalyi bajnokával és a csapattal is, így személyesen is volt alkalmuk megköszönni az önzetlen cselekedetet.

- Reklám -

Gibbs tavaly szintén nehéz időszakon esett át, ugyanis apja tragikus hirtelenséggel életét vesztette a szezon utolsó hétvégéjén, közvetlenül azután, hogy Ty megszerezte a másodosztály bajnoki címét.

„Remélem Ty Gibbs boldogan fog visszatekintetni édesapja utolsó napjára”