csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARA NASCAR elkobozta az RFK és a Penske autóinak kerekeit

A NASCAR elkobozta az RFK és a Penske autóinak kerekeit

- Hirdetés -

A NASCAR péntek délután jelentett be, hogy elkobozta az RFK Racing és a Team Penske által a Daytona International Speedwayen használt kerekeket.

Arról, hogy miért kobozták el a kerekeket, nem közöltek részleteket, és a NASCAR azt sem pontosította, hogy hány kereket vittek el, illetve melyik autóról.

- Hirdetés -

A lefoglalt alkatrészeket az észak-karolinai Concordba, a NASCAR kutatási és fejlesztési központjába viszik vissza további vizsgálatra, és az esetleges büntetésekről a hivatalos szervek vizsgálatának lezárása után döntenek.

Brad Keselowski és Chris Buescher az RFK Racing versenyzői besöpörték a csütörtök esti Daytonai Duel futamokat, így Daytona 500-on a harmadik, illetve a negyedik helyről indulnak majd.

- Hirdetés -

Keselowski a következőket mondta Bob Pockrassnak, a Fox riporterének : “Nem a teljesítmény javítása volt a célunk… A kerekeken néhány biztonsági változtatást hajtottunk végre. Amint a NASCAR megnézi az összes adatot, azt hiszem, rendben leszünk.

A Team Penske három autót indít Joey Logano, Ryan Blaney és Austin Cindric számára. Logano a Duel-futam utolstó körében ütközött, miután blokkolta Bueschert, és vasárnap tartalék autóval fog menni.

Érdemes megjegyezni, hogy a Team Penske esernyője alá tartozó Wood Brothers Racing 21-es autójának abroncsait nem vették el a tisztviselők.

A NASCAR szigorúbb büntetési rendszert határozott meg az új Next Gen versenyautó és a beszállítóktól származó alkatrészek szabálysértéseire. A büntetések között szerepel a pontok, a csapattagok és a rájátszásra való jogosultság elvesztése.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss