back to top
kedd, július 23, 2024

A Forma–1 versenyei mellett „falunapnak” tűnnek a NASCAR futamai egy Truck-pilóta szerint

Dátum:

Megosztás:

Connor Zilisch úgy látja, hogy a Forma–1 futamain sokkal jobb a szurkolói élmény, mint a NASCAR viadalain.

- Reklám -

Szabad szemmel is jól látható, hogy a Liberty Media 2016-os színrelépése óta mennyire fontossá vált a Forma–1-es fordulókban a versenyek melletti körítés. Erre talán a legjobb példa a Las Vegas-i futam körüli felhajtás volt. A Truck Seriesben nemrég – az austini fordulóban – bemutatkozó Connor Zilisch úgy gondolja, hogy a NASCAR-nak is többet kellene foglalkoznia a szurkolói élménnyel.

Hamilton és Verstappen is cirkusznak nevezte a Las Vegas-i F1-es versenyt

- Reklám -

„Elmentem egy Forma–1-es futamra még 2020-ban, és amellett a mieink úgy néznek ki, mint egy falunap, legalábbis majdnem – nyilatkozta Zilisch. – Őrület, hogy mennyi pénzt fordítanak minden egyes F1-es versenyre.”

- Reklám -

„Nem hiszem, hogy ez lehetséges lenne számunkra… mivel a NASCAR nem az F1. De sok vendéglátós dolog, amelyet ők csinálnak, tényleg sokat javít a szurkolói élményen – folytatta. – Nálunk is hasznos lenne, ha megadnánk ezeket azoknak az embereknek, akik hajlandóak ennyi pénzt költeni arra, hogy elmennek egy versenyre, és ilyen élményeket szereznek. Nem ismerem ennek a logisztikai oldalát, és nem tudom, hogy nekünk lehetséges lenne-e ezt megcsinálni – bár inkább kétlem, hogy az lenne –, viszont az a futam határozottan felnyitotta a szemem.”