back to top
hétfő, május 20, 2024

Kiderült, hogy milyen büntetést kapott a riválisa autóját egy lökhárítódarabbal megdobó NASCAR-pilóta

Dátum:

Megosztás:

Joey Gase-nek 5000 dollárt kell befizetnie büntetésként a NASCAR-nak, amiért hozzávágott egy lökhárítódarabot Dawson Cram autójához.

- Reklám -

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a richmondi NASCAR Xfinity Series-versenyen Joey Gase hozzávágta autója egy darabját Dawson Cram járművéhez, miután utóbbi véget vetett a futamának.

Egy feldühödött versenyző hozzávágta autója egy darabját a vetélytársáéhoz (videó)

- Reklám -

Ez pedig nem maradhatott büntetés nélkül. Nemrég kiderült, hogy a NASCAR 5000 dollár befizetésére kötelezte Gase-t. A sorozat azt is megnevezte, hogy pontosan melyik szabály ellen vétett a 31 éves pilóta: „biztonsági szabálysértés megállapítható bármilyen olyan cselekedetért vagy mulasztásért, amelyet egy versenyző vagy egy jármű elkövet, és amely veszélyes környezetet teremt vagy veszélyezteti más versenyzők biztonságát, a NASCAR meghatározása szerint”.

- Reklám -

Gase az X-oldalán azt írta, hogy „reméli, Cram értékelni fogja a szuvenírt”. Később pedig azt nyilatkozta, hogy „Cram nem emelte el a gázt egészen addig, amíg össze nem tört az autóm, szóval ez az egész eléggé indokolatlan volt”.