vasárnap, április 14, 2024

Szippantós autóval szívatta egymást az elnök és a kétszeres bajnok

Dátum:

Megosztás:

A szombati napon egy eléggé felpaprikázott Will Power mindenkit kiosztott, és bár több kollégája szó nélkül hagyta a dolgot, egy valaki a tettek mezejére lépett.

Majdnem bunyóba torkollott a címvédő kínkeserves hétvégéje

- Reklám -

- Reklám -

Ez pedig nem más volt, mint Road America elnöke, Michael Kertscher, aki zokon vette, hogy a bajnok a felújított pálya állapotát kritizálta elég élesen.

„Ez a pálya szörnyű, hogyha lecsúszol. Nem végeztek valami jó munkát, ennél jobban kellene csinálniuk, mert mindegy egyes alkalommal majdnem eltörik a gerincem. Ezt a helyet gatyába kéne rázni.” szólt Will Power releváns nyilatkozata.

- Reklám -

Kertscher erre gondolt egyet, és az egyik – hordozható mellékhelységek ürítésére használt – autót az ausztrál bajnok motorhome-ja előtt parkoltatta le. Mondván, hogy „sz*r pályához [track] sz*r teherautó [truck] dukál”.

Power azonban lehiggadva nem sokat teketóriázott, és a kulcsok birtokában úgy döntött, továbbadja a viccet. A nem éppen virágillatú járművet előző napi balszerencséjének okozója, Scott Dixon mellé állította. Mindketten jót nevettek ezen. Így ásták el a csatabárdot a szombati ütközésüket követően.