hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarRossi már tudja, hol fog hozni a vetélytársakon

Rossi már tudja, hol fog hozni a vetélytársakon

- Hirdetés -

Két év nyeretlenség után 2022 vízválasztó lesz Alexander Rossi számára, de már van terve, hogyan jöjjön ki a gödörből.

Finoman szólva sem volt jó éve az Andrettinek, Colton Hertán kívül egyik pilóta sem tudott győzni, és csak két dobogót szerzett a három csapattárs. Ebből Rossié volt az egyik, aki az év második felében talált magára.

- Hirdetés -

„Augusztusban Laguna Secán teszteltünk, és az nagyon pozitív volt számunkra. Kettőnk között talán ez volt a legnagyobb különbség tavaly, az épített pályás csomag.” osztotta meg a kulcsmomentumot a kaliforniai.

Rossi Long Beachen teljesíti majd a 100. futamát, és bevallotta, nem érte el azt, amit szeretett volna egy ilyen mérföldkő előtt.

- Hirdetés -

„Egyszerűen csak itt kell lenni. Nem hiszem, hogy a csapatnál bárki is elfelejtette, hogyan kell egy gyors autót a pályára rakni. Végül is, ez nem atomfizika.”

„2020 az összes bizonytalansággal és az aeroscreen érkezésével visszavetett minket. Tavaly pedig ezen próbáltunk túllendülni, és rövid idő alatt behozni a lemaradásunkat.”

„A sportban és az életben néha bajba kerül az ember, így visszatérünk ahhoz, amit tudunk: hogy erős autónk van az utcai pályákon és az épített pályákon. A többi meg majd innen alakul.”

„Ott kell lenni továbbra is, és egy idő után lesz egy pár dolog, ami neked kedvez majd. Ilyenkor meg kell ragadni a lehetőséget, és akkor év végén egész jó helyzetben lehetsz.” – magyarázza a tavalyi bajnokság 10. helyezettje.

- Advertisement -

Friss