back to top
kedd, május 28, 2024

Rossi már tudja, hol fog hozni a vetélytársakon

Dátum:

Megosztás:

Két év nyeretlenség után 2022 vízválasztó lesz Alexander Rossi számára, de már van terve, hogyan jöjjön ki a gödörből.

- Reklám -

Finoman szólva sem volt jó éve az Andrettinek, Colton Hertán kívül egyik pilóta sem tudott győzni, és csak két dobogót szerzett a három csapattárs. Ebből Rossié volt az egyik, aki az év második felében talált magára.

- Reklám -

„Augusztusban Laguna Secán teszteltünk, és az nagyon pozitív volt számunkra. Kettőnk között talán ez volt a legnagyobb különbség tavaly, az épített pályás csomag.” osztotta meg a kulcsmomentumot a kaliforniai.

Rossi Long Beachen teljesíti majd a 100. futamát, és bevallotta, nem érte el azt, amit szeretett volna egy ilyen mérföldkő előtt.

- Reklám -

„Egyszerűen csak itt kell lenni. Nem hiszem, hogy a csapatnál bárki is elfelejtette, hogyan kell egy gyors autót a pályára rakni. Végül is, ez nem atomfizika.”

„2020 az összes bizonytalansággal és az aeroscreen érkezésével visszavetett minket. Tavaly pedig ezen próbáltunk túllendülni, és rövid idő alatt behozni a lemaradásunkat.”

„A sportban és az életben néha bajba kerül az ember, így visszatérünk ahhoz, amit tudunk: hogy erős autónk van az utcai pályákon és az épített pályákon. A többi meg majd innen alakul.”

„Ott kell lenni továbbra is, és egy idő után lesz egy pár dolog, ami neked kedvez majd. Ilyenkor meg kell ragadni a lehetőséget, és akkor év végén egész jó helyzetben lehetsz.” – magyarázza a tavalyi bajnokság 10. helyezettje.