vasárnap, április 21, 2024

Rosenqvist élete legjobb szezonjára készül 2023-ban

Dátum:

Megosztás:

Az Arrow McLaren SP Álex Palou elvesztésével a megbízható utat választotta, így 2023-ban is Felix Rosenqvist vezeti majd autójukat.

- Reklám -

A McLaren Racing lehívta Felix Rosenqvist opciós jogát, és a svéd a következő szezonban is a 7-es számú Chevyben marad, mivel az Arrow McLaren SP három autóra bővül az NTT IndyCar Series-ben.

- Reklám -

Ez azután derült ki, miután Álex Palou bejelentette, hogy 2023-ban is marad a Ganassinál.

Nincs is jobb módja a holtszezonra való felkészülésnek, mint ez a hír!” – mondta Rosenqvist. „Imádom ezt a csapatot, és nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is együtt dolgozhatok azokkal a hihetetlen emberekkel, akiket az elmúlt két szezonban megismerhettem.

- Reklám -

Mindazzal, amit a csapat tervez, a Patóval való kiváló kapcsolatunkkal és Alex Rossi csatlakozásával, 2023-ban is a legjobb formánkat fogjuk hozni. Ez lesz számomra az eddigi legizgalmasabb szezon. Legyen már március!

A Rosenqvisttel való folytatás egy kellemetlen fejezetet zár le a pilóta és a McLaren között, amely a nyári hónapokat jellemezte. A csapat a Chip Ganassi Racing versenyzőjével, Álex Palou-val próbálta helyettesíteni őt.

Rosenqvist új mérnököt kapott idén, és visszatért a formájához, hiszen Torontóban dobogós helyezést ért el, a bajnokságban pedig a nyolcadik lett, közvetlenül csapattársa, Pato O’Ward mögött.

Bár nem erősítették meg, de úgy vélik, Rosenqvist újabb fontos embert veszíthet el a csapatából mehet keresztül a holtszezonban, mivel a versenystratégája és szimulációs mérnöke, Chris Lawrence állítólag Rossi mérnöke lesz jövőre.