vasárnap, április 21, 2024

Harvick mérges, hogy Kyle Busch nem lett a csapattársa

Dátum:

Megosztás:

Kevin Harvick többször is lenyilatkozta, hogy örülne Kyle Busch leigazolásának. Most mérgesen nyilatkozott arról, hogy ez nem jött össze.

- Reklám -

A kétszeres Cup Series bajnok Kyle Busch átigazolása a Richard Childress Racinghez valószínűleg nem fog egyhamar eltűnni a címlapokról.

- Reklám -

Nemrég Bristolban a Stewart-Haas Racing versenyzője, Kevin Harvick azt mondta, hogy csapatának agresszívebben kellett volna megközelítenie a Joe Gibbs Racing jelenlegi versenyzőjének leigazolását a 2023-as szezonra.

Ha rajtam múlt volna, akkor én minden követ megmozgattam volna, hogy megszerezzem Kyle Busch-t a csapatomhoz” – mondta Kevin Harvick.

- Reklám -

Korábban Harvick azt mondta, hogy egy Kyle Busch kaliberű versenyző leigazolása új szintre emelné az egész Stewart-Haas Racinget.

Azonnal leigazolnám Kyle Busch-t, mert nagy hatással lenne a csapatunk teljesítményére, és egyszerűen csak arra ösztökélne minket, hogy néhány dolgot jobban csináljunk” – nyilatkozta Harvick még a szezon közepén, Indianapolisban.

Azon kívül, hogy Busch jövőre az RCR-nél vezeti a 8-as rajtszámú autót, van egy NASCAR Truck Series csapata is, amely valószínűleg a Chevrolet-t fogja indítani az RCR-rel kötött szerződése miatt.

Bristoli interjúban Harvick azt is elmondta, hogy miért tartja Childress és Busch társulását tökéletesnek

Richard imád nyerni nyerni” – jelentette ki Harvick, aki 2001-től 2013-ig versenyzett a Richard Childress Racing színeiben. „Amikor Kyle (Busch) második helyen végez, akkor is dühös, és ilyen Richard Childress is.

Richard talán jobban el tudja titkolni azt a média előtt, hogy dühös, mint Kyle, de ugyanolyan mérges lesz.

Richard Childress egy hardcore versenyző. Nem áll szándékában semmi mást tenni, mint nyerni. Szerintem az a lépés, amit most tett, ezt mutatja.