szombat, június 3, 2023

Jack Harvey visszatér sérülése után az IndyCar Long Beach-i futamán

Date:

Share:

Jack Harvey nagy balesetet szenvedett az IndyCar Texasi fordulójának edzésén, ami miatt ki kellett hagynia a versenyt.

- Advertisement -

Az NTT IndyCar Series orvosi stábja engedélyezte Jack Harvey visszatérését. A hírre azt követően került sor, hogy a Rahal Letterman Lanigan Racing versenyzője a Texas Motor Speedway-en megrendezett futam edzésén balesetet szenvedett.

- Advertisement -

Jack Harvey megkapta az IndyCar orvosi csapatának engedélyét, amely versenyzésre alkalmasnak minősítette őt a március 19-én, szombaton, a Texas Motor Speedwayen történt balesetét követően” – osztotta meg az RLL egy frissítésben.

Az NTT IndyCar Series-ben az április 8-10. között megrendezésre kerülő Acura Grand Prix of Long Beach-en tér vissza a versenyzéshez.

Szeretnénk kifejezni hálánkat a kivételes ellátásért, amelyet Dr. Billows, a munkatársai, köztük Dr. Julia Vaizer és Dr. Terry Trammell, valamint az AMR IndyCar Safety Team nyújtottak Jacknek, mind a helyszínen, Texasban, mind az azóta eltelt időben.

Santino Ferrucci vette át a 45-ös rajtszámú Honda volánját Harvey távollétében, és a kilencedik helyen végzett a Texas Motor Speedway-en megrendezett versenyen.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.