back to top
péntek, június 21, 2024

Jack Harvey visszatér sérülése után az IndyCar Long Beach-i futamán

Dátum:

Megosztás:

Jack Harvey nagy balesetet szenvedett az IndyCar Texasi fordulójának edzésén, ami miatt ki kellett hagynia a versenyt.

- Reklám -

Az NTT IndyCar Series orvosi stábja engedélyezte Jack Harvey visszatérését. A hírre azt követően került sor, hogy a Rahal Letterman Lanigan Racing versenyzője a Texas Motor Speedway-en megrendezett futam edzésén balesetet szenvedett.

- Reklám -

Jack Harvey megkapta az IndyCar orvosi csapatának engedélyét, amely versenyzésre alkalmasnak minősítette őt a március 19-én, szombaton, a Texas Motor Speedwayen történt balesetét követően” – osztotta meg az RLL egy frissítésben.

Az NTT IndyCar Series-ben az április 8-10. között megrendezésre kerülő Acura Grand Prix of Long Beach-en tér vissza a versenyzéshez.

- Reklám -

Szeretnénk kifejezni hálánkat a kivételes ellátásért, amelyet Dr. Billows, a munkatársai, köztük Dr. Julia Vaizer és Dr. Terry Trammell, valamint az AMR IndyCar Safety Team nyújtottak Jacknek, mind a helyszínen, Texasban, mind az azóta eltelt időben.

Santino Ferrucci vette át a 45-ös rajtszámú Honda volánját Harvey távollétében, és a kilencedik helyen végzett a Texas Motor Speedway-en megrendezett versenyen.