back to top
vasárnap, június 23, 2024

Danica Patrick lesz a következő „Nagy Ő” a népszerű televíziós műsorban

Dátum:

Megosztás:

A még mindig rendkívül csinos Danica Patrick lesz a The Bachelor, azaz A Nagy Ő következő sztárja amerikában.

- Reklám -

Ugyan visszavonult, de a nyílvánosság elől egy percre sem tűnt el az IndyCar valaha volt egyik legtehetségesebb női pilótája és futamgyőztese Danica Patrick. Miután szögre akasztotta sisakját népszerűsége nem tört meg, és amerikában a mai napig különböző műsorokban vendégeskedve, illetve a FOX NASCAR elemzőjeként tölti mindennapjait.

- Reklám -

Danica nemrégiben a People magazin hasábjain jelentette be, hogy szakított párjával Carter Comstock-kal. Danica Patrick híres volt arról, hogy ismert emberekkel alkottak egy párt, például a NASCAR pilóta Ricky Stenhouse Jr. és a Green Bay Packers sztárja Aaron Rodgers is ide sorolható. Miután sajnos ezen viszonyok zátonyra futottak és közel egy év után üzletember barátjával is szakított, Patrick beadta a derekát az őt régóta a műsorba csábító ABC csatornának.

A bejelentésnek is megadták a módját

Mondhatni már-már szokás szerint nem aprózta el a népszerű hölgy. A bombahírt Patrick az ABC közreműködésével hozta nyilvánosságra, ugyanis előre be nem jelentett vendégként hirtelen betoppant az amerikában oly népszerű, szintén a csatornánál futó The Jimmy Kimmel Live! című showműsorba, ahová egy rózsát vitt magával. Kimmel meglepődött, láthatóan nem volt beavatva és Danica egyetlen mondat után kiviharzott a stúdióból: „Köszöntök mindenkit, én leszek a következő Nagy Ő!

- Reklám -

Kimmelt annyira kibillentette ez a kis incidens, hogy hirtelen arról is megfeledkezett, hogy Gwen Stefani a vendége, aki épp egy mondat közepén tartott. A műsorvezető Danica után rohant és visszahívta őt, de Patrick nem tért vissza, Kimmel pedig elnézést kérve sztárvendégétől folytatta az adást.

A szám szerint 27. The Bachelor széria indulásának dátumát az ABC televízió a napokban jelentheti be hivatalosan. Érdemes tehát figyelni a naptárat, hogy mennyit kell várnunk az első adásra április elsejétől számítva.