back to top
vasárnap, május 19, 2024

Ismét az Andrettitől csent el embert a McLaren

Dátum:

Megosztás:

A hét közepén lemondó Tyler Kiel helyére érkezhet a McLaren csapathoz az a Barnhart, aki az Andretti Autosportnál volt versenystratéga.

- Reklám -

Az Andretti Autosport csapattagjainak McLarenhez való vándorlása folytatódik, mivel az új Arrow McLaren SP pilóta Alexander Rossi mellé a versenystratéga Brian Barnhart csatlakozott, akinek szerepét az Arrow McLaren SP egyelőre még nem határozta meg.

- Reklám -

Barnhart, a bajnokság- és Indy 500-győztes szerelőből lett az Indy Racing League és később annak utódja, az IndyCar Series elnöke.

Karrierje következő lépéseként a Harding Racing IndyCar csapatát vezette 2017-18 között, majd annak kibővített tulajdonosi háttere alatt Harding Steinbrenner Racing néven 2019-ben, ahol a csapat két futamot nyert Colton Hertával.

- Reklám -

Miután a Harding, Steinbrenner és Herta 2020-ban az Andretti Autosporthoz költözött, Barnhart követte őket, és 2021-ig Herta versenystratégájaként dolgozott, mielőtt az elmúlt szezonban Rossi 27-es rajtszámú csapatához költözött.

Barnhart érkezése napokkal azután történt, hogy Taylor Kiel, az Arrow McLaren SP elnöke elhagyta a csapatot.

Brian (Barnhart) csütörtökön járt a főhadiszállásunkon, és szerződést kötöttünk vele, arról azonban, hogy milyen szerepkörben fog tevékenykedni nálunk, több információt nem tudok adni” – mondta a RACER-nek az Arrow McLaren SP szóvivője.

Úgy gondolom, hogy egy másik szerepkörre hozták volna, de most, hogy Taylor miatt megüresedett egy állás, megpróbálunk megbizonyosodni arról, hogy a kirakós darabjai mind összeillenek, mielőtt meghatározzuk, hogy Brian milyen szerepet kap.

És reméljük, hogy hamarosan megtörténik a bejelentés.