kedd, április 23, 2024

…és ez megvolt? – a 2022-es év legfurább pillanatai

Dátum:

Megosztás:

Volt egy pár az év során, igyekeztünk kiválogatni azokat az IndyCar paddockjából, amik fölött talán hajlamosak lennénk elsiklani így év végén.

- Reklám -

Ericsson Alonso mellé emelkedett… egy bizonyos szempontból

Egész jól indult Marcus Ericsson szezonja, egy top 10-es helyezés után Texasban dobogóra állhatott. Long Beachen jött azonban a feketeleves és a kiesés. Az F1-es Grosjean-féle „biztos Ericsson volt” után most újra beindult a mémgyár, hiszen a svéd legalább olyan világfájdalommal ült bele a székbe, mint annak idején Alonso.

Megint mém lett szegény Marcus Ericsson-ból

- Reklám -

Azért egy tekintetben túlszárnyalta a spanyolt, hiszen Indy 500 győzelmével olyat ért el, ami a világbajnoknak anno nem sikerült.

- Reklám -

Megártott a nap? – Indy poénok

Ismét nem volt nyugalmas az az egy hónap, amit a mezőny Indianapolis környékén töltött: most a helyi srác, Conor Daly lett a legnagyobb tréfa célpontja.

Jó a buli Indianapolisban, most Conor Daly-t viccelték meg

Az autogramosztás sztárja?

Simon Pagenaud imádja kutyáját, még Indy 500-as győzelmét követően is szinte azonnal ott termettek egymás mellett. Néha azonban már egy kicsit túlságosan is elválaszthatatlanok voltak. De legalább az arra járók kaphattak egy igazán egyéni autogramot…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon Pagenaud (@simonpagenaud)

Unaloműzés máshogy

Nem csak az Indy 500 előtt volt felesleges idejük a srácoknak, a Gateway versenyét félbeszakító kényszeres esőszünet alatt is előjött a pilótákból a tréfamester. Kyle Kirkwoodból biztosan, Felix Rosenqvist nagy bánatára…

Videó: Kirkwood a MOBILVÉCÉBEN előzött volna Gatewayen

Nagyon év vége volt

Portlandben egy elég bizarr eset miatt került veszélybe az első szabadedzés, ugyanis majdnem pályára dőlt az egyik kivetítő. A szervezők igyekezték minél hamarabb orvosolni a problémát, az edzést azonban így is félbe kellett szakítani.