szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarBejelentették Christian Lundgaard szponzorát az Indy 500-ra

Bejelentették Christian Lundgaard szponzorát az Indy 500-ra

- Hirdetés -

A Rahal Letterman Lanigan Racing (RLL) ma bejelentette, hogy a PeopleReady lesz az újonc Christian Lundgaard főszponzora a májusban megrendezésre kerülő Indy 500-on.

A PeopleReady, amely először 2020-ban csatlakozott a csapathoz, és évről évre egyre nagyobb szerepet vállal az RLL szponzorációjában.

- Hirdetés -

Idén azonban kiterjesztették a partnerségüket, így az ő támogatásukkal indul Lundgaard a Texas Motor Speedwayen a WeatherTech Raceway Laguna Seca versenypályán megrendezésre kerülő Firestone Grand Prix of Monterey futamon.

A PeopleReady már első alkalommal is szerencsét hozott a csapatnak, hiszen 2020-ban az ő támogatásukkal nyerte meg a legendás versenyt Takuma Sato.

- Hirdetés -

Lundgaard is tagja annak az újonc osztálynak, akitől azt várják, hogy az IndyCar következő nagy generációjának tagjai lesznek.

Christian Lundgaard főszponzoraként alig várjuk, hogy idén is a versenyrajongókkal ismertessük meg küldetésünk és márkánk erejét” – mondta Taryn Owen, a PeopleReady elnöke a csapat közleményében.

 

- Advertisement -
SourceRahal.com
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss