back to top
vasárnap, július 21, 2024

Alapítványi gála tiszteletbeli fővédnöke lesz Will Power

Dátum:

Megosztás:

Az indianapolisi egyetem alapítványa által szervezett Rev nevű gála súlyos egészségügyi beavatkozások finanszírozását segíti. Az ő gálaeseményükön lesz majd ott májusban Will Power.

- Reklám -

Tradicionálisan a Rev gálája az, amely Indianapolisban megnyitja a Month of May eseménysorozatot. Erre idén május hetedikén kerülhet sor. Az esemény 2020-ban egy az egyben elmaradt, tavaly pedig bár megrendezték, még mindig nem a szokásos időpontban. A tavalyi Rev-gálára végül július végén került sor.

- Reklám -

A Month of May során mindenki talál magának valamilyen kapcsolódási pontot. A Rev gála ráadásul az összes esemény közül az egyik legjellegzetesebb” – mondja Power. „Ez mindig egy nagyon izgalmas pontja a Month of May elejének. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek majd az est tiszteletbeli fővédnöke. Itt rengeteg olyan dolog találkozik, amit szeretek. Az elmúlt évek után az idei biztosan minden eddiginél jobb lesz.

Power tehát a balul sikerült 2021-es szezon után nagy várakozással tekint egyrészt 2022-re, másrészt erre a gálára is. Az ausztrál versenyző tavaly mindössze egyetlen futamot tudott nyerni és csak kilencedikként zárta a szezont.

- Reklám -

A Rev gála lesz a tökéletes alkalom, hogy sokakat ismét üdvözölhessünk itthon, Indianában” – fogalmazott az Indianapolis Motor Speedway első embere, J. Douglas Boles. „Az elmúlt évek bizonytalansága után ez egészen biztosan egy felejthetetlen este lesz.

A University of Indiana és alapítványa által szervezett Rev gála annak kezdete óta több mint ötmillió dollárt gyűjtött össze különböző események során. Ebből a pénzből traumatológiai és egyéb sürgős orvosi beavatkozások költségeit finanszírozták. Ennek a gálának lesz tehát a fővédnöke Will Power.