kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIndyCarA McLaren megpróbálja közelebb hozni az F1-et és az IndyCart

A McLaren megpróbálja közelebb hozni az F1-et és az IndyCart

- Hirdetés -

Zak Brown McLaren-csapatfőnök nem titkolt célja az, hogy csapata révén kicsit közelebb hozza egymáshoz a két világot.

A McLaren és a csapatfőnök Zak Brown szeretné, ha az istálló különböző szekcióinak tevékenysége rögtön felismerhető lenne. Egy alomból származnak, azonos jusson eszébe az embereknek az egyik csapatról a másik is. Ez volt a célja az istállónak akkor, amikor még múlt pénteken egyszerre mutatták be a 2022-es F1-, IndyCar- és Extreme-E autót, valamint az esport-csapat kinézetét is.

- Hirdetés -

Zak Brown szerint a közös programok nem véletlenül közös programok. “Persze, ha akarjuk, nevezhetjük a gravitáció középpontjának az F1-es istállót” – kezd bele gondolatmenetébe a csapatfőnök. “Ezt viszont egy entitás alá tartozva nagyon jól össze lehet kötni. Csak azért nem egyforma például Pato autója az F1-essel, mert ezt nem csinálhatjuk meg. Mindkettő fantasztikusan néz ki. Az F1-es, az IndyCar-gép… Na meg persze az Extreme E és az esport is. Az emberek most ránézhetnek ezekre az autókra, és azt tudják mondani: Igen, ez egy McLaren. Teljesen mindegy, melyik autóról beszélünk.

Sokan a tavaly Monacóban használt Gulf-festést vélték felfedezni az idei F1-es autón. Az IndyCarban maradt a narancs-fekete minta. “Az F1-es autónál mindenképp valami vibrálót akartunk, a monacói és abu dhabi festésről pedig nagyon jó visszajelzések érkeztek. Így jött össze a kettő, de nincs közöttük direkt kapcsolat.

- Advertisement -
SourceRacer

Friss