back to top
kedd, május 28, 2024

Johnson csontja elrepedt, mégis elindul a Long Beach-i edzésen

Dátum:

Megosztás:

Jimmie Johnson tegnap szerezte a sérülését, az éjszaka, illetve a reggel folyamán pedig kiderült, mi a baja a versenyzőnek.

- Reklám -

Jimmie Johnson az első edzés folyamán az 5-ös kanyarban a falba állt, és nem engedte el a – szervó nélküli – kormányt, így az hatalmasat rántott a veterán versenyző csuklóján.

- Reklám -

Bár az edzés végi interjúban Johnson azt nyilatkozta, hogy nincs nagyobb baja, később a twitteren már sokkal aggasztóbb képet festett, hiszen tartó kötést raktak alkarjára.

Jimmie Johnson ennek ellenére a reggeli edzésen beül majd 48-as rajtszámú Hondába. A Chip Ganassi Racing versenyzője a 45 perces szabadedzés után dönti majd el, hogy tudja-e folytatni a hétvége hátralévő részét.

- Reklám -

Valóban van egy repedés a kezemben, és a versenycsapatommal együtt dolgoztunk, és készítettünk egy szép szénszálas sínt, hogy megtámasszuk a sérült területet” – mondta Johnson egy videóüzenetben.

Az IndyCar engedélyezte, hogy részt vegyek a ma reggeli edzésen. Most nagyon jól érzem magam, és hajlandó vagyok kipróbálni a dolgot.

Igazából csak akkor fogok biztosat tudni, ha kint leszek az edzésen, és érzem a versenyautó igénybevételét, hogy tudjam, tovább tudok-e menni, és be tudok-e menni a versenyre.

Az IndyCar Series Long Beach-i második szabadedzése magyar idő szerint 17:45-kor kezdődik majd és az IndyCar Live! streamen lesz követhető.