csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIndyCarJohnson csontja elrepedt, mégis elindul a Long Beach-i edzésen

Johnson csontja elrepedt, mégis elindul a Long Beach-i edzésen

- Hirdetés -

Jimmie Johnson tegnap szerezte a sérülését, az éjszaka, illetve a reggel folyamán pedig kiderült, mi a baja a versenyzőnek.

Jimmie Johnson az első edzés folyamán az 5-ös kanyarban a falba állt, és nem engedte el a – szervó nélküli – kormányt, így az hatalmasat rántott a veterán versenyző csuklóján.

- Hirdetés -

Bár az edzés végi interjúban Johnson azt nyilatkozta, hogy nincs nagyobb baja, később a twitteren már sokkal aggasztóbb képet festett, hiszen tartó kötést raktak alkarjára.

Jimmie Johnson ennek ellenére a reggeli edzésen beül majd 48-as rajtszámú Hondába. A Chip Ganassi Racing versenyzője a 45 perces szabadedzés után dönti majd el, hogy tudja-e folytatni a hétvége hátralévő részét.

- Hirdetés -

Valóban van egy repedés a kezemben, és a versenycsapatommal együtt dolgoztunk, és készítettünk egy szép szénszálas sínt, hogy megtámasszuk a sérült területet” – mondta Johnson egy videóüzenetben.

Az IndyCar engedélyezte, hogy részt vegyek a ma reggeli edzésen. Most nagyon jól érzem magam, és hajlandó vagyok kipróbálni a dolgot.

Igazából csak akkor fogok biztosat tudni, ha kint leszek az edzésen, és érzem a versenyautó igénybevételét, hogy tudjam, tovább tudok-e menni, és be tudok-e menni a versenyre.

Az IndyCar Series Long Beach-i második szabadedzése magyar idő szerint 17:45-kor kezdődik majd és az IndyCar Live! streamen lesz követhető.

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss