hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIMSAMegkapta a Paul Miller Racing BMW M4-esét

Megkapta a Paul Miller Racing BMW M4-esét

- Hirdetés -

A Paul Miller Racing a sebringi 12 óráson már ezzel az autóval tervezett versenyezni. A BMW M4 GT3 most érkezett meg hozzájuk.

A Paul Miller Racing átvette az új BMW M4 GT3-at, amelyet a csapat a jövő hónapban megrendezésre kerülő sebringi 12 óráson már egyébként is indítani tervezett. Az IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2018-as GTD-osztályának győztes istállója a héten kapta meg az új GT3-as gépet. A vártnál lassabb gyártás miatt egyébként a csapat kénytelen volt még a daytonai 24 órást is kihagyni.

- Hirdetés -

Az már korábban ismert információ volt, hogy a versenyzők Bryan Sellers és Madison Snow lesznek. Ami még nem ismert, hogy a Paul Miller Racing 2022-es szezonja egészen pontosan hány versenyből áll majd. Ez adott esetben magával hozhatja egy esetleges harmadik versenyző szerződtetését is a Michelin Endurance Cup hátralévő futamaira.

Bár a részleteket még nem határozták meg, Mitchell Simmons csapatfőnök szerint egy első tesztet terveznek az autóval. A csapat azután vált BMW-re, hogy előtte hat évig egy Lamborghini Huracánnal indultak a GTD kategóriában.

- Advertisement -

Friss