vasárnap, december 10, 2023

Itt tudod visszanézni a Daytonai 24 órás kvalifikációs versenyét – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Az IMSA Youtube csatornájára felkerült a múlt vasárnap lezajlott Daytonai 24 órás kvalifikációs verseny, mely elképesztő izgalmakat hozott.

- Advertisement -

És, hogy mire lehet számítani? Nagyszerű versenyzésre, az utolsó körökig kiélezett csatára.

- Advertisement -

A főszereplők a DPi kategóriában Ricky Taylor és Richard Westbroook voltak, akik a verseny második felében szinte fej-fej mellett csatáztak.

Hátrébb az LMP2-ben láthatjuk azt, hogy a DTM legenda Renee Rast, hogyan hámozza át a mezőnyön, és ér fel a dobogóra.

- Advertisement -

A nagy létszámú GTD Pro és GTD kategória pedig olyan szoros volt, hogy a verseny utolsó fázisáig azt sem tudtuk, ki lesz az a három versenyző, aki dobogóra állhat majd.

A futam lényegében azt volt hivatott eldönteni, hogy ki melyik pozícióból indulhat el majd, a január 29-én kezdődő Daytonai 24 órás versenyen.

A következő napokban természetesen egy cikkel is jelentkezünk majd, amelyben minden fontos információ (közvetítés linkje, kezdési idő) elérhető lesz.

És akkor már csak annyi maradt hátra, hogy jó szórakozást kívánunk!

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.