back to top
szombat, május 25, 2024

Február 22-én mutatják be a Bubba Wallace dokumentumfilmet – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A Netflix kiadott egy trailert, és bejelentette, hogy a Bubba Wallace-ról szóló hatrészes sorozat február 22-én jelenik meg.

- Reklám -

A Netflix tavaly áprilisban jelentette be, hogy megkezdődött a dokumentumfilm-sorozat gyártása – írja az NBC Sports.

- Reklám -

A széria Wallace első évét követi nyomon a 23XI Racinggel, amely szezonban Wallace többek között győzelmet aratott a Talladega Superspeedwayen.

Wendell Scott óta ő az egyetlen fekete versenyző, aki a NASCAR Cup Seriesben futamot tudott nyerni.

- Reklám -

A sorozat minden egyes epizódja 45 perces lesz.

Ez nem hasonlít egyetlen olyan projekthez sem, amelyben valaha is részt vettem; ez egy nyers, érzelmes és teljesen átlátható beszámoló a 2020-as és 2021-es NASCAR-szezonban történt eseményekről” – mondta Bubba Wallace a Netflix bemutatójában.

Nálam azt kapod, amit látsz. Tanúja leszel a sportág csúcsainak és hullámvölgyeinek, és látni fogod, hogy az ember cselekedetei a versenypályán kívül is ugyanolyan fontosak, mint a pályán.

Bubba Wallace ígérete szerint tehát nem egy túlszerkesztett, filmesített dokumentumfilmről lesz szó.

A sorozat betekintést enged – a családom, és a versenyzőtársaim közreműködésével – ebbe a monumentális utazásba.

Tartsanak velem, ahogy lebontjuk a korlátokat, szembesülünk az ellentmondásokkal, és egy új rajongótábort üdvözlünk a NASCAR sportágában” – magyarázta a 23XI versenyzője.

Bubba Wallace a hét elején részt vett a Next Gen tesztjén a Phoenix Raceway-en. Ez volt az első alkalom az autóban, mióta a szezonon kívüli vállműtéten esett át.

Azóta Wallace már lenyilatkozta, hogy tökéletesen érezte magát az autóban, így készen áll a szezonkezdetre.

A szezont a február 6-i Busch Light Clash nyitja a Los Angeles Memorial Coliseumban megrendezésre kerülő bajnokságon kívüli versennyel.