csütörtök, június 1, 2023

Íme Rahalék BMW-je a Daytona 24 órásra

Date:

Share:

Bemutatkozott a gyári RLL BMW M4 GT3-asok festése a Roar Before Rolex 24 hétvége előtt.

- Advertisement -

A BMW lerántotta a leplet a BMW M Team RLL két debütáló M4 GT3-asának festéséről, amelyek a jövő hétvégi Rolex 24 at Daytona versenyen indulnak – írja a SportsCar365.

- Advertisement -

A két GTD Pro versenyautó kontrasztos dizájnt kap: a 24-es rajtszámú versenyautó a német gyártó hagyományos fehér, fekete, kék és piros színeit viseli, míg a 25-ös BMW az elsődleges szponzor Motul vállalati színeiben pompázik majd.

Ahogy azt korábban már bejelentették, a GT Le Mans-osztály korábbi győztesei, Augusto Farfus, Connor De Phillippi, John Edwards és Jesse Krohn osztoznak majd a 25-ös rajtszámú autón.

A 24-es rajtszámú gépet Philipp Eng – aki szintén a Daytona GTLM-osztály győztese -, Marco Wittmann, Nick Yelloly és Sheldon van der Linde fogja vezetni.

Mindkét autó részt vesz a hétvégi Roar Before the Rolex 24 teszten, beleértve a vasárnapi 100 perces kvalifikációs futamot is, amely versenyen valószínűleg jó, bár hűvös idő vár majd a versenyzőkre.

 

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.