szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIMSABanális műszaki hibán is múlt a JDC-Miller sebringi győzelme

Banális műszaki hibán is múlt a JDC-Miller sebringi győzelme

- Hirdetés -

Duplázhatott volna a JDC-Miller MotorSports a sebringi 12 órás során. Ez egyébként még egy műszaki hibával együtt sem múlt sokon.

2021-ben a JDC Miller MotorSports Cadillacje nyerte a sebringi 12 órás küzdelmeit. Ez idén nem jött össze, miután a Bamber-Lynn-Jani trióval a Ganassi zárt az élen. A JDC Miller duplázása egyébként még így sem múlt sokon, hiszen 12 óra végén mindössze hat másodperc volt a lemaradásuk. Ebben közrejátszott egy hűtési probléma is a futam végén, amelyről Richard Westbrook mesélt.

- Hirdetés -

Amit kérni lehetett tőlünk, hogy legyünk ott a végén” – kezd bele a JDC-Miller versenyzője. “Ez meg is történt. Viszont volt némi problémánk a hűtéssel, így csak szimpla etapokat tudtunk teljesíteni már a végén. Ráadásul még fel is tartott minket egy GT-autó. Előzzem meg ott őket, ahol utolértem, a 16-os kanyar külső ívén?

Ezzel együtt nem elégedetlen Westbrook, sőt. “Ez egy kiváló eredmény, hiszen így mindkét versenyen dobogóval zártunk. Mindenki büszke lehet magára. Ez egy nagyszerű nap a Cadillac és a JDC számára is.

- Hirdetés -

Vautier mindent megpróbált, az istállónak végül meg kellett elégednie a második pozícióval. “Meghajtottuk az autót a végén legalább. Én mindenesetre mindent kiadtam magamból. Ki tudja, akár meg is lehetett volna, de útban volt néhány GT-autó.

A 2022-es IMSA-szezon Long Beach-en folytatódik április 9-én.

- Advertisement -
SourceAutosport

Friss