back to top
péntek, június 21, 2024

Banális műszaki hibán is múlt a JDC-Miller sebringi győzelme

Dátum:

Megosztás:

Duplázhatott volna a JDC-Miller MotorSports a sebringi 12 órás során. Ez egyébként még egy műszaki hibával együtt sem múlt sokon.

- Reklám -

2021-ben a JDC Miller MotorSports Cadillacje nyerte a sebringi 12 órás küzdelmeit. Ez idén nem jött össze, miután a Bamber-Lynn-Jani trióval a Ganassi zárt az élen. A JDC Miller duplázása egyébként még így sem múlt sokon, hiszen 12 óra végén mindössze hat másodperc volt a lemaradásuk. Ebben közrejátszott egy hűtési probléma is a futam végén, amelyről Richard Westbrook mesélt.

- Reklám -

Amit kérni lehetett tőlünk, hogy legyünk ott a végén” – kezd bele a JDC-Miller versenyzője. „Ez meg is történt. Viszont volt némi problémánk a hűtéssel, így csak szimpla etapokat tudtunk teljesíteni már a végén. Ráadásul még fel is tartott minket egy GT-autó. Előzzem meg ott őket, ahol utolértem, a 16-os kanyar külső ívén?

Ezzel együtt nem elégedetlen Westbrook, sőt. „Ez egy kiváló eredmény, hiszen így mindkét versenyen dobogóval zártunk. Mindenki büszke lehet magára. Ez egy nagyszerű nap a Cadillac és a JDC számára is.

- Reklám -

Vautier mindent megpróbált, az istállónak végül meg kellett elégednie a második pozícióval. „Meghajtottuk az autót a végén legalább. Én mindenesetre mindent kiadtam magamból. Ki tudja, akár meg is lehetett volna, de útban volt néhány GT-autó.

A 2022-es IMSA-szezon Long Beach-en folytatódik április 9-én.