kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIMSAAustin Cindric is kipróbálhatja magát a Daytona 24 óráson

Austin Cindric is kipróbálhatja magát a Daytona 24 óráson

- Hirdetés -

A WeatherTech még egy autót harcba állít a január utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Daytona 24 órás autóversenyen, melynek egyik versenyzője Austin Cindric lesz.

A Mercedes AMG GT3-at Dirk Müller, Patrick Assenheimer, és Austin Cindric fogja vezetni majd.

- Hirdetés -

A 46 éves Dirk Müllert a BMW gyári WTCC csapatánál ismerhette meg a közönség, majd később a Ford hivatalos versenyzője lett.

Austin Cindric 2020-ban a NASCAR Xfinity Series bajnoka volt, idén pedig már a nagyok között is kipróbálhatja magát, hiszen ő érkezik Brad Keselowski helyére a Penske csapat 2-es számú autójába.

- Hirdetés -

Korábban már írtunk róla, hogy 23 éves versenyző mindenféle járgányt szívesen – és meglehetősen gyorsan – vezet, és ez előnyt jelenthet neki az idei NASCAR Cup szezonra is. Így a Daytonai szezonkezdet is jó felkészülés lehet neki a NASCAR premier kategóriájára.

Cindric csak ennyit osztott meg rajongóival twitteren: “Boldog vagyok, hogy visszatérhetek. A GTD mezőny nagyon erős lesz!

- Advertisement -
SourceIMSA
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss