péntek, december 1, 2023

iRacing: Frissítik a daytonai pályát – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Január utolsó hétvégéjén rendezik a Daytona 24 órás autóversenyt, és ennek alkalmából ráncfelvarrást kap az iRacingben szereplő Daytona Road Course is.

- Advertisement -

Ahogy a valóságban módosulnak a pályák, úgy az iRacingben is, éppen ezért a világ piacvezető szimulátoros játéka úgy döntött, frissíti daytonai pályáját.

- Advertisement -

Az utóbbi években egyre látványosabbá vált, hogy a buszmegállóban elhagyják az autók a pályát, levágják a kerékvető belső részét, ezzel előnyt szereznek.

Ez azonban azzal járt, hogy rengeteg kosz, és homok került mindig a pályára. A NASCAR 2021-ben bevezette, hogy magasított „hurkákat” helyez el a rázókövek belsejére.

- Advertisement -

Ezek természetesen finomítva lettek a 2021-es Busch Clash óta, azonban így is jobban oda kell majd figyelniük a versenyzőknek.

A pálya ezen kívül új textúrákat is kap, valamint az aszfaltcsíkot körülölelő kerítések grafikája is frissítve lett.

Az újraszkennelt pálya január 11-én érkezik a platformra.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.