kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapIMSAAlig néhány nappal Daytona előtt távozik a Gilbert Korthofftól Cosmo

Alig néhány nappal Daytona előtt távozik a Gilbert Korthofftól Cosmo

- Hirdetés -

Azonnali hatállyal szerződést bontott a Gilbert Korthoff Motorsports és versenyzője, Guy Cosmo, pedig Cosmo még kvalifikált is a csapattal.

Guy Cosmo nemrég még sokkal pozitívabb kontextusban szerepelt a hírekben, amikor a Gilbert Korthoff Motorsports bejelentette őt teljes szezonos versenyzőjének. Ott volt még a szezonnyitó daytonai 24 órás kvalifikációs versenyén is, ahol kategóriaötödik helyet szereztek Mike Skeen társaságában a GTD kategóriában. A dolgok mára hirtelen fordulatot vettek, és nem a pozitív irányba.

- Hirdetés -

Az események váratlan alakulása nyomán nemrég értesítettek, hogy nem én fogok versenyezni a Gilbert/Korthoff GTD-programjában, ráadásul azonnali hatállyal” – kezd bele Cosmo. “Nem én fogok a daytonai 24 óráson versenyezni, és később sem, semmilyen formában. Sok szerencsét mindenkinek Daytonában. Ha pedig valakinek kell egy utolsó pillanatos beugrás, én készen állok mindennél jobban.

A csapat-társtulajdonos Henry Gilbert egyelőre nem kommentálta a történteket. Cosmo Mike Skeen, Stevan McAleer és Scott Andrews csapattársa lett volna a verseny során. Nem sokkal később a csapat James Davison személyében Cosmo helyettesét is megnevezte. Azzal kapcsolatban még nincs hír, hogy Davison később más versenyeken is szerepel-e a csapatnál.

- Hirdetés -

A daytonai 24 órást, benne a GTD kategória versenyével is, hétvégén rendezik a Daytona International Speedwayen. A kategória kvalifikációs versenyét és az ezzel elismerésként járó legjobb rajthelyet a Winward Mercedes nyerte.

- Advertisement -

Friss